Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Helytelen amit érzek? Többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helytelen amit érzek? Többi lent,bocsi kicsit hosszú lesz

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van barátom kicsit több mint 1 éve. Előtte volt egy barátom 3 hónapig,előtte legjobb barátok voltunk. Aztán szét mentünk, bele kavart egy fiú az akkori barátom féltékeny lett aztán szakított. De ez a három hónap sokkal többet jelent nekem mint ami most 1 év volt. Pedig nagyon szeretem a jelenlegi barátom (legyen Peti). Az exem (legyen Józsi) sok érzelmet kavart a napokban bennem fel. Megtaláltam a régi plüssökez, szerelmes leveleket, vele álmodtam és ma ráírtam, hogy hogy van. Aztán nagyon nagyon hiányzik az az idő.

Igaziból a csavar a tetején, mint kiderült, hogy ők barátok voltak és azóta nem beszélnek amióta össze jöttem Petivel.

Mit tegyek? Annyira bűntudatom van most. Nem szeretném megcsalni. De hiányzik.

Zavarodott 16l

2021. márc. 9. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
32%

Annyira bírom hogy ilyenkor a lányoknak a legnagyobb baj a "bűntudat".

Mondd meg akivel vagy most(fa*omtudja melyik) hogy neked a másik kell, és szakítsatok. Amúgy meg csak mondom hogy harmadik fiú fog nyerni xD

2021. márc. 9. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
"Aztán nagyon nagyon hiányzik az az idő." Tehát akkor a pasi hiányzik, vagy az időszak? Mert az se mindegy. Vagy jó könnyen befolyásolható vagy, és már egy régi emléktől is szaladnál vissza az exedhez, vagy még abszolút nem vagy túl Józsin. Amúgy úgy tűnik, szépen tönkretetted a barátságukat
2021. márc. 9. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Neked mindig az a pasi kell, amelyik épp nem a tied, mi?
2021. márc. 9. 19:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan. Mindig a másik kell.

Lehet, hogy tönkre tettem, de nem szándékosan. Amikor összejöttem barátommal nem tudtam a barátságukról. Utólag tudtam meg. Aztán azt is, hogy nem beszélnek már. Nem vesztek össze csak lekoptak egymásról

Az idő is és a személy is hiányzik.

2021. márc. 9. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudtál úgy összejönni valaki mással, hogy még túl se léptél az előzőn?
2021. márc. 9. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerelj egy nagy macira egy vibrátort, és neked meg van oldva a pasi kérdés.
2021. márc. 9. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!