Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helytelen amit érzek? Többi lent,bocsi kicsit hosszú lesz
Az a helyzet, hogy van barátom kicsit több mint 1 éve. Előtte volt egy barátom 3 hónapig,előtte legjobb barátok voltunk. Aztán szét mentünk, bele kavart egy fiú az akkori barátom féltékeny lett aztán szakított. De ez a három hónap sokkal többet jelent nekem mint ami most 1 év volt. Pedig nagyon szeretem a jelenlegi barátom (legyen Peti). Az exem (legyen Józsi) sok érzelmet kavart a napokban bennem fel. Megtaláltam a régi plüssökez, szerelmes leveleket, vele álmodtam és ma ráírtam, hogy hogy van. Aztán nagyon nagyon hiányzik az az idő.
Igaziból a csavar a tetején, mint kiderült, hogy ők barátok voltak és azóta nem beszélnek amióta össze jöttem Petivel.
Mit tegyek? Annyira bűntudatom van most. Nem szeretném megcsalni. De hiányzik.
Zavarodott 16l
Annyira bírom hogy ilyenkor a lányoknak a legnagyobb baj a "bűntudat".
Mondd meg akivel vagy most(fa*omtudja melyik) hogy neked a másik kell, és szakítsatok. Amúgy meg csak mondom hogy harmadik fiú fog nyerni xD
Igen, pontosan. Mindig a másik kell.
Lehet, hogy tönkre tettem, de nem szándékosan. Amikor összejöttem barátommal nem tudtam a barátságukról. Utólag tudtam meg. Aztán azt is, hogy nem beszélnek már. Nem vesztek össze csak lekoptak egymásról
Az idő is és a személy is hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!