Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha nagyon közel sétáltok/futtok a lány barátotokhoz, az jelent valamit?
Van egy fiú haverom/barátom, akivel már volt, hogy elmentem sétálni és futni is és elég közel sétált/futott hozzám. A járda nem volt annyira keskeny, ami indokolná ezt, bőven elfértünk volna akkor is, ha fél lépéssel távolabb megy.
Párszor szóltam neki, hogy picit menjen odébb, mert lassan letol az útról, akkor arrébb is ment, aztán kis idő után megint ott volt mellettem 😃
(nem a vírus miatt érdekel a dolog, mielőtt valaki félreértené)
Fiúk, az nálatok jelent bármit akár tudatosan, akár tudat alatt vagy full független ez mindentől?
2.
igen, fiú barát 😃
mert egy fiú és egy lány csak akkor sétálgathat együtt ha akarnak egymástól valamit? 🤔
biztos nem meleg, most is egy másik csajjal randizik és ha nem randizna, akkor is tudja, hogy van barátom, így nem mozdulna rám
Nem tudom, én magamból indultam ki, hogy ha nem tetszett a lány, akkor nem akartam vele sétálgatni.
Viszont azt írod, hogy nem mozdulna rád. Akkor minek írtad ki a kérdést?
4. Valaszolo
Ertelmezd amit irtam. Nem azzal van bajom hogy azt feltetelezi h esetleg a srac tobbet akarna, hanem a masik reszevel:))
Értelmeztem. Arra céloztál, hogy retardáltság azt feltételezni, hogy a fiú meleg, ha van lány barátja.
Pedig vagy akar valamit, vagy nem, de akkor azért, mert meleg, mivel miért ne akarna tőle bármit? Én sem futkorásztam meg sétálgattam olyan lányokkal, akik nem tetszettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!