Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
!? Fontos TÖBBI LENT
Sziasztok!
a volt legjobb baratnomrol lenne szó...
Egy másik csaj úgymond elvette tőlem, mert szegény elég befolyásolható.
Én nem reagáltam, úgy tettem, mintha nem érdekelne... Tavaly karanténban mindig beszélgettünk. Most újra az lesz, és hiányzik... Mit csináljak? Keressem vagy ne? Legyszi komolyan válaszoljatok!?
Szerintem ne....
En 3x jàrtam igy.
Volt egy gyerekkori legjobb baratnom 14 evig azok voltunk,aztan en bekerultem a korhazba meet 5 nap alatt elvesztettem a làtàsom,3 es fel honapig a korhazba voltam.
Persze lemaradtam a sulibol annyit is meet akkor kezdodott.
Lett egy in osztalytarsunk,es mire kijottem a korhazbol Mar kezen fogvast jartak .
Engem Meg csak gunyolt a LEGJOBB BARATNOM......
magamra hagyott....
Aztan egy masik lany volt a LEGJOBB baratnom de a testveremnelis jobban szerettem de tenyleg ,szomszedok is voltunk Meg nagyon tavolrol rokonok,de Lett egy faszja aki eltiltotta tollem ,es megus fogadta,a kiss k*rva Meg tavaly neki alt anyamnak a tehèn,mert a faszja ugyment az utszan,az autoval hogy majdnem elutotte a kutyànkat es anyam szolt a kiss k*rva faszjàra hogy vigyazzal nezz magad elè Meg igy ugy es Meg kiszalt az autobol,es elkapta anyamnak a hajat rohadjon Meg ,de az a 3 szoros kilojaval sem birt anyammal aki egy 52 kg is no ....
Mindegy az a lenyeg h mostani 20 Eve's korara megsincs keresztelve,amyam Meg Regen megus akarta keresztelni es mindent o allt volna ,de mindegy .....
Aztan Meg volt egy masik kiss r*banc akivel a nyarakat eggyut is toltottem de szo szerint pedig egy falubol voltunk es hat nh nem tudtunk elszakadni egymastol aztan megint a suli megkezdodott es meg titkolta elottem h van uj baratnoje de h minek azt nm tudom az a lenyeg h a kiss uj baratnoje pont az en osztalytarsam volt akit nm igazan birtam ....
Mennyenek a r*kba az ilyenek .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!