Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem pedig akkor is barátság a barátság, ha a másik többet érez, míg nem tesz olyat, ami a barátság határain túl van, és fel nem borítja vele a barátságot (értsd: megszakad a barátság, többet nem állnak szóba/átmegy az egész szex/rendes kapcsolatba)
A magam részéről azt tudom mondani, hogy én nem vagyok jó annyira a fiúkkal való barátkozásban, haverkodni tudok velük, de a közeli fiú barátaim közül mindig beleszeretek egybe és kb addig tart ez, míg meg nem bánt/nem jön jobb/ki nem kerülünk egymás életéből.
Viszont vannak emberek, akiknek ez jobban megy, illetve a leszbikus lány-meleg fiú párosnál is kizárt, hogy érzések keveredjenek a barátságba.
15#
[Lányok is szoktak inni, (fiú barátok meg hazakísérni őket)]
Nincs, nem volt nem is lesz. Az oroszlánnak miért nincsenek antilop barátjai ? Vagy kell neki és megeszi, vagy hagyja a p-be.
Aki azt hiszi, hogy létezik az csak áltatja magát mindig az egyik fél többet fog érezni mint a másik. (Az egyik oldal mindig meg akarja kufircolni a másikat, csak hiába áltatja magát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!