Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet ez, ki van még így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez, ki van még így?

Figyelt kérdés

Egy 18 éves lány vagyok, és az lenne a probléma hogy ennyi idősen még nem volt kapcsolatom, erről mesélnék egy kicsit. Előre szólok hosszú lesz akinek nincs türelme ne is olvassa. Akiket meg érdekel és szívesen segítenének azoknak megköszönöm.

Szóval, sok fiúval találkozgattam, próbálkoztam de semmi. Ilyen 10 fiúval már biztos, beszélgettünk, kavartunk, talizgattunk, de végül semmi nem lett belőle. Sosem jutottam el addig egyikkel se hogy összejöjjünk. Nem tudom miért lehet ez. Én mindig úgy álltam hozzá hogy akarom meg alakuljon minden de hát nem igazán rajtam múlt, lehet hogy csak éretlen fiúkat fogtam ki, nem tudom. De már amúgy nem is érdekelnek és egyiket sem bánom hogy nem lett semmi, jobb is így ha visszagondolok rájuk már egyiket se akarnám. Így még kapcsolatom se volt. Csók meg ilyenek az persze, de tovább nyilván nem jutottunk ha még kapcsolat se jött össze. És igen így ugye szűz vagyok, nem adom magam könnyen, van tartásom és egyértelmű hogy csak kapcsolatba akarnám elveszteni. Akik ismernek tudják hogy nem vagyok olyan aki könnyen adja magát. Na nem is ez a lényeg. Az van hogy kellemetlenül érzem magam hogy 18 évesen még kapcsolatom se volt. Tudom hogy ami késik nem múlik, de egyre rosszabbul érzem magam emiatt. Kicsit nyomás is van rajtam hogy körülöttem ennek annak mindenkinek van valakije meg stb. De ahogy így elnézem kívülállóként ezeket, belelátok a kapcsolatok hátrányaiba is. Soknak nincs őszinte kapcsolata, mérgező az egész, minden problémás és nehéz, meg hát na sokan csak azért vannak valakivel konkrétan mert nincs más.. Apa is beleesett már anno ebbe, körülötte már mindenkinek volt valakije aztán ő rosszul érezte magát ezért és inkább ő is lett valakivel, de ez nem egy szívből jövő volt hanem csak a nyomás hatására. Én nem akarok ebbe beleesni, azért biztos nem jövök össze senkivel csakazért hogy legyen valakim. Ez hülyeség. Viszont van egy fiú aki menthetetlenül megfogott.. Ritka aki engem megfog de akkor az nagyon. Vele se jöttek össze a dolgok, de biztos hogy mindig ő marad az életembe aki igazán kelleni fog nekem. Bármi is legyen mindig ő lesz az akiért odavagyok. Hiába fog jönni más fiú mert előbb utóbb úgyis, akkor is csak őt akarnám mindig a szívem mélyén. Benne találtam meg az igazit és ő mindig kivételes lesz nekem.

Na de a lényeg, hogy nem értem ez velem miért lehet. Miért nem jutok el addig senkivel hogy együtt legyünk? Komolyan én szinte el se tudom képzelni hogy együtt legyek majd valakivel, annyira hihetetlennek tűnik hogy azt mondhassam barátom van. Annyira szeretném már de úgy látszik én nem tudom elérni, vagy csak ilyen szerencsétlen vagyok. Kezd elegem lenni, ha előre kell néznem csak bizonytalanság van bennem és nem tudom mi lesz hogy lesz, fogalmam sincs. Még csak olyan sincs aki úgy bejönne és szimpi nekem, gondolni se tudok senkire. Ez így nagyon tré. Szoktak persze próbálkozni nálam de mint mondtam csakazért senkit nem engedek közel magamhoz hogy legyen valakim. Olyannal leszek akit én szeretnék és el tudnék vele képzelni mindent, aki tényleg megfog és odavagyok érte. Akibe igazán szerelmes lehetek és ha rágondolok úristen, egy olyan fiú legyen aki hozzám való és ha meglátom fhu meghalok, azt a fiút keresem aki nekem mindenhogy szimpi és tetszik benne minden. Ezt a fiút mondjuk már megtaláltam de remélem jönni fog még olyan aki ennyire eléri bennem azt amit ő, nagyon remélem. Úgy szeretnék már egy olyat akivel minden egyértelmű, szépen alakul minden és megvan a közös szándék meg minden, nem kell azon agyalni hogy jaj mit akarhat mi lehet a fejébe mit gondolhat rólam stb. Én ezt már nagyon unom. Jó egyébként nem olyan rossz szinglinek lenni és ennek is megvannak az előnyei meg tudod bárkit megkaphatsz, de néha nagyon rámjön a kapcsolat flash. Nem volt még úgy senki és nagyon akarok már. Annyira tudnék szeretni ha lenne rá megfelelő, meg alakulgatna minden.

Amúgy mások se értik nekem hogyhogy nincs senkim és nem jön össze semmi. Amit így tudni lehet rólam, érett és normális vagyok de úgy tényleg nem az vagyok amilyen a legtöbb lány ahogy elnézem, a külsőm is rendben van nagyjából meg vagyok magammal elégedve, elég népszerű is vagyok azért így nagy az ismertségi köröm meg a társaságom, sokmindenkivel jóba vagyok fiúk lányok egyaránt, őszinte vagyok mindenkivel és nyitott is, szeretek másokat megismerni csak nem neten, így akik elsőre meglátnak azt gondolnák hogy biztos van barátom vagy sokan odalehetnek értem meg ilyenek, de hát ez van. Sokszor megkapom hogy lehetek szingli de nem igazán lehet rá mit mondani😅

Ezt mind most nem nagyképűségből írtam, nagyon nem. Hozzátenném még hogy önbizalmam nem igazán volt sosem. Én ilyen vagyok, nem tudok ezzel mit kezdeni. Amúgy ez mindig így van hogy azoknak van nagy egojuk meg teszik magukat akiknek semmire nem lehetne, akiknek meg lehetne azok nem. Na én is így vagyok, akármennyire is próbálnék ezen változtatni hogy legyen kicsit több önbizalmam és kicsit legyek büszke az értékeimre és magamra, nem megy. Ilyen a beállítottságom hogy nem gondolok sokat magamról.

Na szóval, arról van szó hogy ez miért lehet nálam, miért nem jutottam el addig hogy legyen egy kapcsolatom? Meddig lesz ez még így? Min lehetne változtatni? Mit lehetne tenni azért hogy nekem is könnyebben alakuljanak a dolgaim? És van még így valaki? Aki mindehogy rendben van külső belső egyaránt, népszerű és mégsincs senkije, vagy elég válogatós, netán még önbizalma is van. Egyébként szerintem nem kell leszólni akik válogatósak, mindenki maga tudja kit szeretne és milyet, meg milyet nem, mindenkinek megvannak a saját igényei és gyengéi. Tehát nem leszel egy olyan emberrel aki felé nincs meg semmilyen szinten a vonzalmad és szimpátiád, nem fog meg sehogy, csakazért hogy valakid legyen. Mindenki maga tudja kit szeretne magához közel engedni és kit nem.

2021. febr. 28. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

"Bármi is legyen mindig ő lesz az akiért odavagyok. Hiába fog jönni más fiú mert előbb utóbb úgyis, akkor is csak őt akarnám mindig a szívem mélyén. Benne találtam meg az igazit és ő mindig kivételes lesz nekem."

Tudom, hogy most meg fogsz rám haragudni, de nem baj. Olyat mondani, hogy "örökké" meg "hiába jön akárki más!" elég nagy butaság. Semmi sem tart örökké, az élet nem egy romantikus film, ahol nincsenek problémák egy kapcsolatban, de ha vannak is, akkor valami csodálatos, káprazatos varázslat folytán megoldódnak. El kéne felejteni ezt a felfogást, mert qrvára káros! Nincs olyan, hogy örökké. A kérdésre válaszolva pedig, hogy miért nem akar veled senki kapcsolatot sajnos nem tudom. Talán a körülmények miatt, lehet hogy eddig teljesen véletlen, hogy nem jött össze. Írtad, hogy több, mint 10 fiúval kavartál már, szóval nem hinném, hogy csúnya lány volnál. Légy türelmesebb, 18 év az lófhasz, nem vagy még korántsem elkésve. Vannak olyan lányok, akik rendkívül csúnyák és visszataszítóak (nem akarom bántani őket) és mégis van párkapcsolatuk. Akkor szerinted neked nem lehet? Hagyjuk már...

2021. febr. 28. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Láttam valahol a szöveg közepe fele egy fiút aki megfogott, na azért. :D Ő érte vagy oda, ennyi.
2021. febr. 28. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
8%

Kicsit olyan elesett lánynak látszol így, meg picit cukinak. Az ilyenek pont az eseteim, de van benned valami ami taszít, emiatt nem kapsz privátot sem, nem mintha kértél volna. De ilyenkor esetleg szoktam írni egy kis bíztató levelet vagy valamit. Rád nem tudnék írni, valami van benned, ami nem szimpi, nem tudom mi, nem is fogok szerintem rájönni.

Eskü rendes srác vagyok, kapcsolat centrikus meg minden, szóval pl nálam (meg a hozzám hasonlóknál) lehetne meg az amire vágysz. A törődésre, az őszinteségre, a bizalomra. De mint mondtam nekem is rossz érzésem van veled kapcsolatban. Lehet ez is egy ok arra, hogy miért nem találsz valami rendes fiút.

Aki csak meg akar húzni és bepróbálkozik, annak mindegy, de nyílván ezt meg te is érzed és ezért is a kérdés, hogy miért nem talál rád a szerelem. Rossz pasikkal kezdesz, a jókat pedig riasztod.

2021. febr. 28. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 küldd nekem a privátot, rám is rám férne:$
2021. febr. 28. 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is kevés az önbizalmam, és nekem se volt még barátom egy fiú barátom volt barátilag de aztán nem adódtak úgy a dolgok ezért hagytuk egymást, ez még jobban lerombolta az önbizalmam és jobban megviselt mint egy kapcsolat hisz bíztam benne mindig mellettem lesz ahogy említette, de ez sajnos nem így sikeredett. Úgyhogy most úgy vagyok vele egy darabig nincs szükségem kapcsolatra. Bár sokan mondják szép vagyok és ha bevásárolni megyek mindig mélyen bele néznek a szemembe nem tudom miért,:D aztán mennek tovább. De én ennek ellenére is valamiért nem tudom önmagam elfogadni. Főleg hogy az utóbbi időbe ez történt amit írtam. De közbe meg tudat alatt érzem hogy szükség lenne valakire de félek vagyis inkább tartok tőle hogy nem lesz jó és mivan ha valami baj történik és nem találok olyat mint ő volt. Szóval kicsit parázósabb vagyok ilyen téren:D. Nem nagyon szoktam beszélgetni inkább kicsit csendesebbnek mondanám magam. De egy idő után ez változik míg ki ismerek valakit. Sokan nem hiszik el mert a koromhoz képest érettebb gondolkozásom van. Ezeket állítják rólam. Szóval igazából én tartok a kapcsolatoktól de közbe meg jó is lenne valaki. De sok valakivel beszélgettem és senkivel nem találtam meg úgymond a közös hangot. Nyugi nem vagy ezzel egyedül, de mostmár nálam is bebizonyosult ez a dolog én sem vagyok egyedül ezzel. Mindenesetre fel a fejjel, majd lesz jobb is, el jön az a fiú aki igazán szeret és te is őt. Kitartást, én kívánom hogy meg találd a boldogságot mivel igazán megérdemled! :)

17/L

2021. febr. 28. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!