Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg valakinek van valami problémája?
Figyelt kérdés
Teljes mértékben segitő szándékkal írom ki ezt a kérdést! Tudom hogy nagyon sok fiatalnak vannak olyan gondjaik, amiket nem mer vagy nem tud megoldani. Ha esetleg van valami baj akkor nyugodtan írhatsz minden tudásom szerint megpobálok segíteni.
2# nem, mert nincsenek baratjai, es ezert probal masokon segiteni, mert joszivunek erzi magat xd
2021. febr. 27. 11:26
4/26 anonim válasza:
3# van valami személyes tapasztalatod vele? Privátba megírhatod xd
2021. febr. 27. 11:35
5/26 A kérdező kommentje:
3# sajnos nagyot tévedsz. Nagyon jó barátiaim vannak. Egyrész régen nem voltak és olyan 14-16 éves koromig a problémáimat senkivel sem tudtam megbeszélni. Megfogadtam hogy az embereknek ott segítek, ahol tudok. Nagyon sok ember van, akiknek már az segítség ha már meghallgatom őket és elmondom a véleményem. És még több fiatal van akik szenvednek. Nyilván fura dolog hogy egy vad idegen ember probál segíteni de én legalább probálom. Kedves hármas, nem beszéltünk sose és kérlek így ne állits valótlan dolgokat! Másrész ez amit csinálok alapvető emberi dolog, az hogy egy másik ember segít a másiknak( vagy legalább felajánla a lehetőséget). Ez a te szegénység bizonyítványod hogy elhordasz mindennek. Köszi hogy elolvastad!😌
2021. febr. 27. 11:43
6/26 anonim válasza:
Ja persze, azért van ennyi szabadidő baratodon kívül, aha xd
2021. febr. 27. 13:55
7/26 anonim válasza:
#3 es feltetelezem a #6os is, latom nagyon a rosszat akarod kihozni a kerdezo feltevesebol xD
Marmint szerintem eleg gaz, hogy feljon valaki itt egy ilyen kedves dologgal erre te betamadod meg olyanokat irsz, hogy biztos azert mert nincsenek baratai. Mi a problemad a sraccal? egyaltalan mi kozod hozza hogy mekkora a barati tarsasaga? Aruld mar el legyszi
2021. febr. 27. 14:41
8/26 anonim válasza:
Tudja valaki a citromos tea receptjét?
2021. febr. 27. 15:10
9/26 anonim válasza:
Kár itt veszekedni szerintem, van aki azért jön ide mert nincsenek barátai, van aki kötekedni, van aki meg segíteni. Mindenki azt csinál, amit akar. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!