Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó vagyok, vagy nem?
Amennyiben tisztában vannak vele hogy nem akarsz tőlük semmit addig nem bunkóság. Bár én a helyedben inkább leráznám őket amíg egyik nem kezd el komolyabban beléd esni, mert akkor te leszel a bunkó.
Tipp: tudom hogy nehéz, de ne nyomd el a magányt, tanulj meg magaddal élni és szomorkodj, légy dühös, boldog amit szeretnél. Hosszútávon nem tesz jót ha elnyomod az érzéseid
Nem bunkóság, ha érezteted velük, hogy egyelőre nem akarsz szorosabb kapcsolatot kialakítani. He ezt nem mondod el nekik, akkor rosszul teszed, mert ők mást is gondolhatnak a válaszolgatásaidról.
Ffi.
1es. Ezt aláírhatom, hogy így van.
Barátom van, mégis rendszerint visszairok, és flörtölök, mindezt csak a poén kedvéért, és egyáltalán nem komoly. Aztán jót nevetünk a barátommal. De lehet csak mi vagyunk ilyenek.
#5 cikiiii:D
Amúgy kérdező, egyáltalán nem bunkóság, én is ezt csinálom éppen. A kiszemelt lány nem keres:((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!