Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkó vagyok, vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó vagyok, vagy nem?

Figyelt kérdés
Véget ért egy hosszas ismerkedés egy értelmes lánnyal, és most válaszolgatok azoknak a lányoknak akik oda vannak értem, egyértelműen semmit nem akarok tőlük csak a magányt elnyomni. Nagyon bunkó dolog?
2021. febr. 23. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Nem. A lányok is ezt csinálják ha van felesleges 15 percük.
2021. febr. 23. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben tisztában vannak vele hogy nem akarsz tőlük semmit addig nem bunkóság. Bár én a helyedben inkább leráznám őket amíg egyik nem kezd el komolyabban beléd esni, mert akkor te leszel a bunkó.

Tipp: tudom hogy nehéz, de ne nyomd el a magányt, tanulj meg magaddal élni és szomorkodj, légy dühös, boldog amit szeretnél. Hosszútávon nem tesz jót ha elnyomod az érzéseid

2021. febr. 23. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem bunkóság, ha érezteted velük, hogy egyelőre nem akarsz szorosabb kapcsolatot kialakítani. He ezt nem mondod el nekik, akkor rosszul teszed, mert ők mást is gondolhatnak a válaszolgatásaidról.

Ffi.

2021. febr. 23. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Egy kis flört mindenkinek jár.
2021. febr. 23. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

1es. Ezt aláírhatom, hogy így van.

Barátom van, mégis rendszerint visszairok, és flörtölök, mindezt csak a poén kedvéért, és egyáltalán nem komoly. Aztán jót nevetünk a barátommal. De lehet csak mi vagyunk ilyenek.

2021. febr. 23. 23:10
 6/7 A kérdező kommentje:
A barátodnak azt az erőltetett mosolyát megnézném:D
2021. febr. 24. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#5 cikiiii:D

Amúgy kérdező, egyáltalán nem bunkóság, én is ezt csinálom éppen. A kiszemelt lány nem keres:((

2021. febr. 24. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!