Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek hiányzik az exe?? Ha igen, miért?
Azt megkérdezhetem mi az ami hiányzik?
Megközelítés kérdése. Ha személyre kérdeznék akkor lenne csak ki.
Ha bármi másra akkor a mi az helytállóbb.
Nekem 2 személy van esetleg akit néha úgy igazán hiányolok. Jobban mondva 3.
Az egyik azért, mert nem tudom már meg soha, hogy mi lehetett volna az egészből.
A másik azért, mert ő igazán jó volt. Kevés olyan kedves aranyos lányt ismerek mint amilyen ő volt. Évek teltek el a szakítás óta, de még mindíg eszembe jut gyakran.
A harmadik meg azért mert egyszerűen jó volt vele lenni. Szerintem őt is nehezen fogom felejteni.
Az az illúzió hiányzik, amit valaki a másik iránt táplált. Hiába csalódott, az az átmeneti idill, amikor a kép igaznak tűnt, hiányozhat.
Gyorsan elő kell venni a "listát", hogy milyen aljasságokat követett el ellenem, és akkor elszáll a nosztalgia, mint a füst. A nosztalgia veszélyes, leköti az ember figyelmét, elfordítja a jelentől, amiben élnie kell, amiben rajta múlik, hogy a tapasztalatai segítségével el tudja-e kerülni az ismétlést, vagy révbe ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!