Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiányzik az exem! Bekövethetem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik az exem! Bekövethetem újra instán?

Figyelt kérdés
Szilveszterkor dobott, és akkor úgy éreztem jónak, ha letiltom instáról. (Ilyenkor mindketten kikövetjük egymást) És nem tudom... Tökre hiányzik... Szóval nagy hülyeség lenne őt újra bekövetni?

2020. márc. 30. 00:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ne köbestd be újra, az nem segít a továbblépében. Próbáld elfelejteni.
2020. márc. 30. 00:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne. Vége van, zard le mindenhogy. Kivéve ha vissza akarod kapni, es erre látsz esélyt is.
2020. márc. 30. 00:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Visszaakarom őt kapni, de nem látok rá esélyt xdd
2020. márc. 30. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hónapok teltek el és azóta egyedül vagy. Nem, nem ő hiányzik, hanem az érzés, hogy van valakid, valakinek fontos vagy. Tessék tovább lépni, előre, nem hátra. Okkal lett vége.
2020. márc. 30. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért dobott ki?
2020. márc. 30. 13:13
 6/6 anonim válasza:
Szia, velem is hasonló a helyzet, történt valami azóta? Esélyt csak azért nem látsz/láttál mert nincs önbizalmad ahogy nekem se
2021. máj. 15. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!