Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek nagyon gáz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek nagyon gáz ha egy fiú ilyen autóval jár a mindennapokban és titeket is ezzel kéne hogy hordjon ha összejöttök?

Figyelt kérdés
[link]
2021. febr. 17. 20:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Pont nem érdekel, milyen a kocsija, és nem csak azért, mert épphogy csak a márkákat ismerem :D Hidd el, nem gáz.
2021. febr. 17. 22:52
 22/27 anonim ***** válasza:
43%
Hát az én popsim csak bmw vagy nagyon max merci viheti.. abból is A osztály ... prémium bukszához prémium kocsi jár
2021. febr. 17. 23:13
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom az én barátom 17 éves, hozzánk biciklivel jön, amikor meg megyünk valahova buszozunk xd. Amúgy meg egyáltalán nem érdekelnek az autók. Ha működik rendesen akkor nekem teljesen mindegy hogy valakinek milyen kocsija van.
2021. febr. 18. 00:50
 24/27 anonim ***** válasza:
19%
Ez mii? Értem minimum 5-10 millió alatti árkategóriájú kocsival ne jöjjön senki. Inkább akkor gyalog megyek...
2021. febr. 18. 13:56
 25/27 anonim ***** válasza:
39%
24 vagyok, csak vicceltem
2021. febr. 18. 14:02
 26/27 anonim ***** válasza:
63%

Az is menő 17 évesen ha egy trabantod van.

Ilyen korban valami hatalmas gyönyör övezi ha már ilyen idősen valaki kocsival jár, mikor 17 évesen meglett a jogsim B6os passatot meg A6os audit használtam és volt hogy random lányok leszólítottak az utcán miközbe szálltam be a kocsiba (nem tudtam kik azok csak ők tudták ki vagyok) hogy Szia neked van kocsid meg jogsid? Én meg így nézek hogy ember nem tudom ki vagy meg honnan ismersz vagy ez honnan jött de aha igen.

Nyugi tesó, ha valaki beszól a kocsira annak valószínűleg furgonra se telik (nem mintha feltétlen olcsó lenne) aki nem irigykedik rád az úgyse fog ezzel belédkötni. Ha valaki beszól az arcába mosolyogsz és megköszönöd a vélemény nyilvánítását.

Inkább örül egy csaj ha tudod vinni bármilyen kocsival...

18/F

2021. febr. 18. 19:51
 27/27 anonim ***** válasza:
Mikor összejöttem az asszonnyal, én egy 6 tonnás szörnyeteggel mentem érte. Busznak hívják... :D Jogsim se volt még akkor, pedig bőven 17 felett voltam. :D
2021. febr. 25. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!