Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne féljek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne féljek a párom elveszítésétől?

Figyelt kérdés
Boldogok vagyunk mindketten a kapcsolatban, jól megvagyunk, bennem mégis állandóan feltör a gondolat, hogy nem vagyok neki elég jó, elfog hagyni és belehalnék abba. Mit tegyek hogy ne rettegjek ettől?
2021. febr. 17. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj, ezt ő is megérzi.

Ha szeret úgysem fog elhagyni,ha még igen akkor élni kell tovább az életedet,de miért hiszel ilyet egyáltalán? legyél kicsit pozitívabb..

2021. febr. 17. 10:37
 2/6 anonim ***** válasza:
meg*
2021. febr. 17. 10:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Ettől félek pontosan, hogy megérzi ő is. Igazából nekem csak a párom van senki másom, ő az egyetlen boldogság forrásom, ezért is félek ennyire.
2021. febr. 17. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Ne félj mert az állatok megérzik
2021. febr. 17. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Legyél magabiztos és kezdj el bízni benne. Más ötletem nincs, próbálj meg egy kis önbizalmat szerezni és minden jobb lesz. Járj többet el haverokkal meg legyél többet társaságba és javul az értékrended
2021. febr. 17. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Külső megfog, belső megtart, jó szex hozzáláncol alapon myéltorok meg lenyelés... :D

Egyébként meg rinyálj olyan miatt, ami nem történt meg, mert azzal lehet a legjobban szétcseszni egy kapcsolatot.

2021. febr. 25. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!