Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a dolgok mennyire számíta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a dolgok mennyire számítanak?

Figyelt kérdés

Először némi leírás rólam..

16 éves lány vagyok. Világéletemben kilógtam parányit a sorból az egész családommal együtt. Az öltözködésem sem átlagos, az emberek elég "érdekesnek" találják, pedig nem öltök magamra olyan extrém elemeket, legalábbis az én véleményem szerint. Én csupán úgy öltözöm, ahogy szépnek, magamhoz illőnek látom, azt sem bánnám, ha mindenki más így nézne ki.. Az általános suliban egyáltalán nem öltözködtem különlegesen, eléggé bezárkóztam, de így sem illettem a többiek közé.

A fiúkkal körülbelül egy/másfél éve kezdtem el foglalkozni, hiszen nem igazán voltam saját közegemben egészen a gimnáziumig. Mostanában sokszor elgondolkodtam azon, hogy lesz e, akinek ez tetszik.. Lesz, aki nem riad meg a "furaságomtól"? Nem ez a megfelelő kifejezés, de nem igazán tudom jól megfogalmazni. Félek, hogy minden ember eröltetettnek gondol, olyannak aki csak feltűnősködni szeretne. Ez természetesen nem így van, egy erős félelem érzet is terebélyesedik bennem ezzel az egésszel kapcsolatban.

Egyáltalán nem sminkelek. Még egy halovány alapozó réteget sem rakok fel az arcomra reggelente, hiába a kamaszkorral járó önbizalom hiány. Habár állítólag az arcom nem is jól sminkelhető. Nem értek hozzá, de elhiszem, már az arcom sem nevezhető átlagosnak. Az más kérdés, hogy nekem tetszik e. Sajnos egyelőre nem látom szépnek, de remélem ez a jövőben változni fog. Sokan szépnek tartanak és drága anyám a világból is kifutna, mikor az arcomon lévő hiányosságokról kezdek beszélni, de én nem látom azt, amit mások látnak.

Tudom, fiatal vagyok, az élet még előttem áll, nem is vagyok annyira kétésgbe esve, de azért mégis aggódom. Sok lánynak már aktív szerelmi élete van, vagy legalábbis kapnak jeleket a fiúktól, én egyelőre ezt nem tapasztalom. Vagy csak egyszerűen nem veszem észre? Nem látom, hogy legalább megnéznek e, de ha mégis nem tudom, hogy azért, mert csinosnak találnak e. A lényeg, hogy el vagyok bizonytalanodva. Magamon nem tudok változtatni és nem is szeretnék, de az aggodalom jelen van.

A kérdés kissé kusza lett, de szerintem azért értehtő. Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2021. febr. 17. 06:34
 1/7 TR75 ***** válasza:
100%
Lesz, akinek bejön a stílusod és a kinézeted, másnak nem fog tetszeni. Ez ilyen. Szerintem túlaggódod, bár nyilván könnyű ezt mondani.
2021. febr. 17. 06:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy fura vagy egyben azt is jelentheti, hogy különleges.

Sok férfi szereti a ilyen lányokat :D

Nem tartozol az átlagba hanem te más vagy.

Szívesebben lennék olyan lánynak aki nem olyan mint a többi 90%, hanem van benne valami plusz.

Persze lehet te régies ruhákban szeretsz öltözködni ami kevesebb férfinak jöhet be, de akkor is vannak olyanok akiknek tetszik. Vagy ha darkos cuccokban jársz, akkor viszont egééészen biztos találsz olyat akinek befogsz jönni. :D

Akkor lehetne tökéletes választ adni a kérdésre ha látnánk képet, mert így a szövegből nem jön le az, hogy mitől vagy más. Mindenesetre az, hogy fogsz párt találni szinte 100%. Ha szépnek tartod magad és van önbizalmad az rengeteget dob az összképen. Ha nem szeretnél változtatni magadon akkor ne is tedd :3.

A világba kell egy ilyen is amilyen te.

2021. febr. 17. 08:19
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Szia, leirnad lecci az outfited? Lehet hogy egy csomo mindenkinek bejon, es nem is azzal van a baj!
2021. febr. 17. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
legyszi*
2021. febr. 17. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem az tesz különlegessé,hogy milyen ruhákban jársz. Magadra aggathatsz 19. század beli ruhákat is,mindenki meg fog nézni az biztos és lesz akinek be fog jönni. Tapasztalat,hogy sok lány azt hiszi elég szépnek,különlegesnek lenni kívülről egy fiú számára. Ideig-óráig valóban. Aztán hamar tovább fog evezni ha csak a ruha meg az arc különleges.
2021. febr. 17. 09:40
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

Ezek alapján nekem nagyon bejösz, de én bi lány vagyok szóval nyilván más a véleményem mint egy fiúé. De biztosan találsz valakit, senki sem teljesen átlagos és szerintem sokszor a fura jobb mint a tömeglanyok/fiúk.

17/L

2021. febr. 17. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, bár nem tudom hogyan öltözködsz, de sokan az én ruháimra/stílusomra is szokták mondani hogy fura, amit meg is értek. Viszont nagyon sokaknak tetszik, másoknak pedig nyilván nem, de ez nem is baj. Amíg neked tetszik ahogyan öltözködsz addig ne adj mások véleményére, másrészt az idővel mint minden más az ember stílusa is változik. Ráadásul a fiúknak sokkal inkább bejön ha picit úgymond kilóg a sorból egy lány, mintha van másik 100 ugyanolyan. Én sem sminkelek, ettől pedig pláne ne félj, mert rengeteg időt megspórolsz és még a környezetet is véded.:) Ha pedig most nem is egyszer fogsz találni egy olyan valakit akinek úgy vagy tökéletes ahogy vagy és semmit nem akar rajtad változtatni.
2021. febr. 17. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!