Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ez mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Van egy szó amit tudom hogy utál a lány, de nekem elég sűrűn kerül a nyelvemre a szó, megkérdeztem hogy nem zavarja-e? Erre azt mondta hogy: Tőled megszoktam, és szeretem is. Nem sokan használják.

Ez mit jelent?

2021. febr. 17. 00:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy tőled megszokta és nem zavarja. Ezen nincs mit túlmagyarázni.
2021. febr. 17. 00:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó de ha engem zavar valami akkor az elején szólok, ő sosem szólt. Másnak meg egyből
2021. febr. 17. 00:21
 3/8 October15 ***** válasza:
100%
Én se szólok, hogy fuh a jelenlétemben pls ne használd a "crush" szót ill. az aranyot bármire ami nem tárgy, állat, vagy nő. :D
2021. febr. 17. 02:21
 4/8 October15 ***** válasza:
100%

aranyost*

Semmi többletjelentése sincs. Ha meg igen akkor negatív EQ. :D

2021. febr. 17. 02:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szólt akkor honnan tudod?

Amúgy meg valszeg szeret annyira, hogy neked elnézi.

2021. febr. 17. 06:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha mástól zavarja akkor tőled is.

Ha azt mondja már megszokta az azt jelenti, hogy tőled is utálja de nem foglalkozik vele. Tehát használhatod nyugodtan de szinte egész biztos, hogy lesz egy szint ahol már az agyára megy. Vaaaaagy pont ellenkezője lesz és megszereti avagy ő is elkezdi használni.

2021. febr. 17. 08:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem a többiek már megadták a választ. Légyszi leírod, hogy mi az a szó? Kíváncsi lettem.
2021. febr. 17. 12:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Kur*aisten a híres szó:D
2021. márc. 18. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!