Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok ez pozitívum lenne, vagy inkább csalódás?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy egész életemben eléggé önbizalomhiányos voltam, de egy ideje rájöttem, hogy ez így nem jó se nekem, se másnak, ezért próbálkozom változtatni rajta. Viszonylag jól is megy, de vannak például rosszabb napok, amikor nem annyira. Nektek ez pozitív, hogy egyáltalán próbálok tenni ellene, és próbálnátok segíteni, ha rossz napom van és akkor éppen nem megy, vagy inkább elriasztana titeket amikor éppen elbizonytalanodom magamban?2021. febr. 13. 18:17
1/10 anonim válasza:
Én fiúként szeretem a bizonytalan lányokat
3/10 anonim válasza:
Ez pozitív számomra, mivel így mégjobban úgymond tudok figyelni rá.
De ugyanúgy van negatív oldala is, mint pozitív.
4/10 anonim válasza:
Nekem ez kifejezetten tetszene, hogy egy lány akar fejlődni a személyiségében :) Sok lány nem akar vagy képtelen rá.
Hajrá, sok sikert! Tarts ki, mert megéri!
5/10 anonim válasza:
4es vagyok. Egy jótanács, kerüld el azokat a fiúkat akiknek az tetszik benned, hogy bizonytalan vagy. Azok általában a hasznot látják benned, hogy könnyebben vagy rávehető a dolgokra.
6/10 anonim válasza:
Attól mert szeretem a bizonytalan lányokat, nem azt jelenti hogy hasznot akarok húzni belőlük... Csak segíteni akarok, erre nem gondoltál?
7/10 anonim válasza:
4/5ös vagyok.
6osnak a válaszom: ott van a kulcsszó ami felett elsiklott a szemed, "általában".
9/10 anonim válasza:
Mert a földön mindenki csak jószándékú? :) Nincsenek rossz, kártékony emberek? :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek!
#3 Esetleg azt ki tudnád nekem kicsit jobban fejteni, akár itt, akár privátban, hogy mik azok a pozitív, meg negatív dolgok? Illetve hogy mit takar, hogy jobban tudsz figyelni rá?
2021. febr. 14. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!