Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pozitívum, ha egy lány elkezd járni a kondiba? Ti szoktatok járni?
Továbbá, nektek zavaró, ha egy lánynak vastagabb a combja?
17/l
Szerintem pozitív, hogy foglalkozik a testével. Ha okosan csinálja akkor eredményeket is tud elérni és fél-1év után látszani is fog rajta.
Nem zavaró ha vastag a combja, főleg ha izmos és azért.
Láttam tökéletes testű lányt aki csak futni járt, hogy tartsa fent a testét, tehát nem alap, hogy akkor kezd már kondizni amikor már nagyon el vagy hanyagolva, rossz a tartásod, mindenképp pozitívum.
Szerintem szép ha vastag combja van valakinek, ha arányos a testével.
#5 attól mert valaki foglalkozik a testével, még nem feltétlen önbizalomhiányos, és függ mások véleményétől. Ezek a dolgok függetlenek egymástól. Van aki csak azért edz, mert szereti a sportot (jelen).
Kérdésre válaszolva: külsőt tekintve mindenképp plusz pont, de nem meghatározó párválasztásnál. Ez tényleg csak egyfajta plusz, ha eljár edzeni. A vastagabb comb nekem még be is jön, bár megjegyezném, hogy nem az a fajta, ami túlzottan zsíros.
Ha konditerembe jár, semmi esetre sem állnék le vele.
Ha normálisan sportol, azt támogatom, viszont a konditerembe járást nem.
Nem szeretnék izmos lenni, csak formába hozom magam most:D
Olyat még nem is hallottam, hogy ez bárkinek taszító lenne, dehát kinek mi tetszik, ezért írtam ki a kérdést is (bár, azt kihagytátok hogy Ti szoktatok-e járni)
Mindenesetre köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld, 5ösnek külön köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!