Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pozitívum, ha egy lány elkezd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pozitívum, ha egy lány elkezd járni a kondiba? Ti szoktatok járni?

Figyelt kérdés

Továbbá, nektek zavaró, ha egy lánynak vastagabb a combja?

17/l

2020. aug. 3. 12:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem pozitívum és nem is negatívum. Szóval nem szempont. Az jó, hogy van valami elfoglaltsága és hogy mozog. De akkor is jó lenne, ha ez nem kondi, hanem bármi más sport vagy hobbi.
2020. aug. 3. 12:44
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem pozitív, hogy foglalkozik a testével. Ha okosan csinálja akkor eredményeket is tud elérni és fél-1év után látszani is fog rajta.

Nem zavaró ha vastag a combja, főleg ha izmos és azért.

2020. aug. 3. 12:50
 3/15 anonim ***** válasza:
39%
amelyik jár eljár edzeni az igényes figyel magára szeret jól kinézni szóval fullos
2020. aug. 3. 12:57
 4/15 anonim ***** válasza:
93%

Láttam tökéletes testű lányt aki csak futni járt, hogy tartsa fent a testét, tehát nem alap, hogy akkor kezd már kondizni amikor már nagyon el vagy hanyagolva, rossz a tartásod, mindenképp pozitívum.

Szerintem szép ha vastag combja van valakinek, ha arányos a testével.

2020. aug. 3. 14:27
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de az önbizaomhiány és a mások véleményétől való függés nem tetszik.
2020. aug. 3. 17:22
 6/15 Stark2000 ***** válasza:
63%

#5 attól mert valaki foglalkozik a testével, még nem feltétlen önbizalomhiányos, és függ mások véleményétől. Ezek a dolgok függetlenek egymástól. Van aki csak azért edz, mert szereti a sportot (jelen).

Kérdésre válaszolva: külsőt tekintve mindenképp plusz pont, de nem meghatározó párválasztásnál. Ez tényleg csak egyfajta plusz, ha eljár edzeni. A vastagabb comb nekem még be is jön, bár megjegyezném, hogy nem az a fajta, ami túlzottan zsíros.

2020. aug. 3. 17:27
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Az pozitív, ha egy lány sportol, viszont ha konditerembe jár, az kifejezetten taszító.
2020. aug. 3. 20:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha konditerembe jár, semmi esetre sem állnék le vele.

Ha normálisan sportol, azt támogatom, viszont a konditerembe járást nem.

2020. aug. 4. 09:38
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Az izmos nők undorítóak. Egy lány ne járjon konditerembe, inkább valami normális sportot találjon.
2020. aug. 4. 09:39
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék izmos lenni, csak formába hozom magam most:D

Olyat még nem is hallottam, hogy ez bárkinek taszító lenne, dehát kinek mi tetszik, ezért írtam ki a kérdést is (bár, azt kihagytátok hogy Ti szoktatok-e járni)

Mindenesetre köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld, 5ösnek külön köszönöm:)

2020. aug. 4. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!