Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor múlik el ez?

Figyelt kérdés
Elutasítottak és próbálom elengedni a dolgot. Néha már jobban is vagyok, de mikor szembejön velem akár egy képen meglátom mindig visszatér az érzés. Először a jó érzés, aztán a szomorúság.
2021. febr. 13. 01:22
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Sajnálom, hogy nem úgy alakult a dolog, ahogy szeretted volna, de legyél büszke magadra! Az már nagy dolog, hogy fel merted vállalni az érzéseidet.

Mindennek idő kell, ne akard, túlsietni a dolgokat. Egy tortát is 20 percig sütsz 180 fokon, nem pedig 400-on 1 percig.

Tudom most hihetetlenül hangzik, de x idő múlva nevetve fogsz visszaemlékezni erre az időszakra, tapasztalat. Addig is nézz vicces sorozatokat, bőgj a Titanikon, egyél nutellát oreóval vagy tölts időt barátokkal.

2021. febr. 13. 04:30
 2/3 anonim ***** válasza:
57%
A vonzalom hormonális folyamat. Amennyiben nem viszonozzák, rendszerint 2-3 hét múlva elhalványul és elmúlik, ahogy a hormonok leállnak.
2021. febr. 13. 04:36
 3/3 terminator9000 ***** válasza:
50%

Engem segitett átvészelni Three Days Grace meg Leander Kills számok(a mai napig amikor hallgatom őket tudnak valami újjat mondani)

De igazábol ezzel nemtudsz semmit se kezdeni, embertől függően ez sokáig fog tartani, főleg ha keresed magadba a hibát... mongyuk azokbol tudsz is tanulni(nem testi hibák! Mindennek megvan a szépsége amit nem mindenki lát) hogy legközelebb ha próbálkozol valakivel nelegyen ban

2021. febr. 13. 08:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!