Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves fiú minimum és maximum hány éves lánnyal lehet? Szerinted?
aki 18 meg 20-at ír: ezt hogy gondoltátok a gyakorlatban? egyáltalán el tudjátok képzelni reálisan? értem, hogy 16 évesen már jócskán dolgoznak a hormonok, és meg tudod adni szexuálisan meg romantikusan is azt amire a hölgyike vágyik, de mi a helyzet az érzelmi tapasztalattal? a fiúk eleve lassabban érnek, más számukra 16 évesen és más 18 évesen a "komoly" kapcsolat értelme.
én 20 éves vagyok, anyukám 10. osztálynak ofője, és elnézve az oda járó fiúkat, egyikkel se tudnék összejönni, mert kisgyerekek a szememben. pedig nekem is baráti társaságom nagyrészt 17-18 évesekből áll.
A most hatályos törvények értelmében az ő korában (mivel még nem töltötte be a 18-at!) a legalsó korhatár 12 év! Ha a lány betöltötte akkor már szexelhetnek!
Felső korhatár az ő esetében nincs!
Hát ezt te érzed, meg amúgyis változó. Neked mi fér bele, és hogy milyen érett a csajszi.Nekem pl fura ha egy 16 éves srác egy 12 évessel kavar, de biztos azért mert én 12 évesen elég érettlen voltam még.
De látok ilyenre példát és elvileg el vannak. Aztán a fiú akivel dumálgatok neki meg pont az idősebb lányok jönnek be, de ott is max. 18ig.
A fiú szinte kereken 3 hónappal idősebb nálam, és van egy érzésem hogy csak azért nyeli be, hogy fiatalabb vagyok mert már megszeretett. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!