Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat kérdem hogy miért megy nekik olyan nehezen az elengedés?
Elég sok ilyen történt körülöttem hogy egy szakítás után több évig sírnak. Esetleg csak a visszautasítást sem tudják elfogadni. Egyik lány ismerősöm egy szakítás után (2 éve) még mindig sír a fiúért. De van olyan is aki nem is volt együtt a fiúval és nem tud tovább lépni...
De egyik sem mutat jelet hogy rendbe szeretné hozni.
Volt egy lány osztálytársam. (13. osztály, szakképzés, 19 éves volt.) Téli szünet után sírva jött iskolába, hogy szakított vele a barátja. Mindenki le volt döbbenve, mert tényleg egy stabil és aranyos párnak tűntek. A lány egész nap - a szó szoros értelmében - sírt azon, hogy ő még ennyire senkit nem szeretett, és nem is tudja, hogy valaha valakivel képes lesz-e összejönni.
2 napra rá láttam nevetgélve, kézenfogva sétálni egy tök más sráccal.
Na, ennyit az általánosításról, meg hogy kinek meddig tart az "elengedés".
Mi ez a kerdes oszinten..
Vannak érzelmeink, ezert megy nehezen az elengedes.
En miutan visszautasított egy fiu, meg fel evig sirtam miatta. Es nem mondom hogy ez egeszseges de nem tehetek rola. Nyilvan nem minden lanynal van igy, hogy ennyire megviseli oket ez, de akad akinel sokaig tart elengedni mert egyszeruen ilyen személyiségek.
Tetszik a válaszod 3as :)
És igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!