Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan fiúk akik azok után sem lépnek hogy tudják hogy tetszenek a lánynak és ő is tetszik nektek? Vagy akkor már mindenféleképp léptek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 10:59
2/6 anonim válasza:
Én biztosan lépnék, ha ilyen egyértelmű a helyzet, akkor mi értelme lenne lógni hagyni az egészet?
3/6 anonim válasza:
Mindenki más valamilyen szinten. Van, aki pl. annyira félénk vagy annyira fél az elköteleződéstől, hogy akkor sem lépne ha könyörögnél előtte egy csókjáért, aminek megvannak a maga okai.
Szóval olyan nincs, hogy mindenféleképp közeledne feléd valaki, hiába tudja pl. hogy szerelmes vagy belé és akár ő is beléd.
4/6 SIDLER22 válasza:
Hát ha 100% akkor biztos lépnék. De lányoknál sosem lehet tudni.
Volt itt gyakorin olyan lány aki azt kérdezte, hogyha ránéz a fiú szájára akkor a fiú érteni fogja-e, hogy csókot kér.
Szóval nem nagyon lehet tudni a lányoktól, hogy mikor mit akarnak.
5/6 anonim válasza:
Én pont ilyen típus vagyok. Hosszútávú kapcsolatra vágyok, és annak tudatában, hogy egy 10-es diákszerelemből kis eséllyel bontakozik ki ilyen, kerülöm a párkapcsolatokat, még ha csábító is egy-egy lehetőség. Egyrészt egy párhónapos utáni "csalódás" meglehetősen kellemetlen lehet, másrészt tartogatom magam, vagy mi... Viszont úgy vettem észre, hogy rendkívül ritka a magamfajta, de létező jelenség.
6/6 anonim válasza:
Ilyen voltam az első fellangolasnal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!