Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerethet? Egy pótléknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerethet? Egy pótléknak használt lányba?

Figyelt kérdés
Majdnem 3 evet volt együtt az exevel, szetmentek ra pár hetre-max1 hónapra össze keveredett egy másik lannyal, akit egyértelműen pótléknak használ mert meg veszekszik az exével nyomoz utána stb. Beleszerethet abba a lányba akit csak kihasznál? Ha 2 hónap után is az exével veszekszik stb. Szeretheti a lányt?
2021. febr. 6. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerinte azert nem valaszolnak/ valaszoltak alig mert nagyon bonyolultak irtad le ezt az egeszet, nem tiszta hogy most neked ki kicsoda es ki mit nem ért

Irtad hogy az ex az egyik baratnod es nem erted koztuk ezt a macska eger harcot. Aztan irtad hogy baratnod is kivancsi meg ő se erti hogy potlek-e ez a lany

A baratnodnek nem kene foglalkoznia a volt baratjaval, nem veletlen mentek szét, foleg ha a sracnak mar van mas valakije

Szerintem szeretheti a lanyt, de csak ha oszinte szandekai vannak iranta es elengedi a volt baratnojet. Nagyobb az esély arra, hogy még érdeklodik az exe irant a srac ha még mindig tartja vele a kapcsolatot, nem tudja elengedi. És ezesetben csak hulyiti azt a lanyt akivel most jott ossze, mert semmi ertelme ugy belemenni egy kapcsolatba ha még mindig az elozon ragodik a masik

Na mindegy, ez az egesz esku bonyolult mint a fene, de az egeszben szerintem a srac a nem normalis, mert elegge ugy tunik hogy csak kihasznalja, es jatszadozik az aktualis lannyal

Amugy hany evesek vagytok?

2021. febr. 7. 13:32
 12/14 A kérdező kommentje:
19-20 évesek vagyunk. Es nagyon úgy néz ki h hülyiti az uj csajt. Azok alapján írtad hogy ugye veszekszik még az exével meg vele foglalkozik stb? De az új lány hogy lehet ennyire naív? Valamint szerintetek a srác meddig fogja ezt csinálni? Mert vannak sérelmei a barátnőm(exe) felé, és a baratnom meg megbánta mar.
2021. febr. 7. 13:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne húzzuk itt a témát, te vagy a srác exe és reménykedsz hogy nem azért jött össze az új lánnyal, mert szereti, illetve hogy még van esély a milliomodik szakítás után is visszamenni hozzá.

A jó hírem, hogy igen, a rossz, hogy abban sok köszönet nem lesz. Mindenképp mondd meg a "barátnődnek", hogy koncentráljon magára és akár terápiát elkezdve küzdje le az irreális ragaszkodását, vagy pofonok sora fogja még az életben várni.

Sem te, sem az új lány nem érdekli a srácot, tesz mindenkire magasról.

2021. febr. 7. 17:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem nem én vagyok a lány exe és honnan veszed h millioszor szakítottak? 🤣 most szakítottak először azért a baratnom sem birka... A másik pedig nem ertem miert kell ilyen negatívan hozzáállni ahhoz aki tanácsot ker és lehurrogni.
2021. febr. 8. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!