Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy-két kérdésem, hozzátok párkeresésről. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
A kérdésem a következő: van egy lány, aki már több hónapja nagyon nagyon bejön nekem, ő 15 éves (én most lettem 16). Ezt már ő is tudja, de több okból nem mer lépni, az első ok az az, hogy ha addig el jut, hogy valakivel már több mint barátság van, be pánikol, a második és a szerintem a nagyobb gond az, hogy az anyja azt akarja, hogy olyan legyen mint ő, 17-18 éves koráig nem lehet senkije, ritkán (fél évente ha kétszer) mehet buliba... Nem mer lépni, mert fél attól, hogy az anyja kicsapja a balhét, pedig ő (a lány) is mondta, hogy olyan jó lenne már valakivel együtt lenni. Pedig már meg mondta hogy az esete is vagyok. 😔 Szerintetek lehet ebből még valami? Köszönöm a válaszokat.2021. febr. 2. 00:15
1/2 anonim válasza:
"ha addig el jut, hogy valakivel már több mint barátság van, be pánikol"
Tipikus tini, aki nem tudja mit akar, és nem áll készen egy komoly kapcsolatra, ez alapján azt mondom, nem érdemes vele foglalkozni.
"az anyja azt akarja, hogy olyan legyen mint ő, 17-18 éves koráig nem lehet senkije, ritkán (fél évente ha kétszer) mehet buliba."
Félévente két buli szerintem teljesen oké, de mindegy. Amikor én voltam ilyen helyzetben, otthon addig hisztiztem, hogy de én szeretem ezt a fiút, amíg meg nem engedték. Ha szeretne, ő is ezt csinálná, nem félne.
2/2 anonim válasza:
Azok alapján, amiket leírtál nem sok esély van arra, hogy ez működne.
Teljes mértékben egyet értek az 1-essel. Sem a lány, sem a körülmények nem állnak melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!