Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek, ha a párotok egyik családtagja nem bír titeket?
Nem tudom mennyire gyakori ez a "probléma", nálam az a helyzet, hogy a párom anyukája nem igazán szeret engem.
Elég vegyesek erről a gondolataim, érzéseim. Nem esik jól, de utána arra gondolok, hogy nem kellene ezzel foglalkoznom, mert nem vele (párom anyukájával) vagyok együtt és, hogy nem szerethet mindenki. Tök sokáig elvagyok ezzel a gondolattal és nem érdekel az egész, csak van a párommal egy közös barátnőnk, akit pedig imád a párom anyukája és ilyenkor kicsit elönt a féltékenység, meg elkezdem keresni magamban a rosszat, ami miatt engem meg nem bír, nem szeret.
Anyukája ha névnapja, szülinapja van annak a lánynak akkor egy egyoldalas szöveget ír neki, hogy mennyire jó ember, mennyire szereti, engem meg a névnapomon fel sem köszönt.. nem várok ajándékot, csak azért ilyenkor rosszul esik az egész.
(főleg, hogy a barátnőnkkel 3 nap eltéréssel van a névnapunk)
Bocsi, ha kicsit zavaros, remélem kigobozható:/
sokat gondolkodtam, hogy miért szereti őt jobban, mint engem jutottam pár dologra, de lehet annál sokkal mélyebb.
Köszi a válaszokat:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!