Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én vagyok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok a gyökér, amiért nem tudott mit kezdeni a kiszemeltjével?

Figyelt kérdés
A haveromnak tetszik egy csaj, de azon kívül, hogy stalkolja instán meg facen és azon ábrándozik mi szóljon az esküvőjükön, nem csinál vele semmit. Néha beszélnek meg volt hogy együtt tanultak, de nem mondta neki egyszer se hogy bejönne neki vagy mit akar tőle. Most meg, hogy megcsináltam, amire képtelen volt, és felszedtem hisztizik, mint valami primadonna "hogy de tudtam, hogy ő már kinézte magának!!!" Szerintem röhejes, hogy azt hiszi, mert gondolatban lefoglalta, már hozzá tartozik. Szerinte megszegtem a barát kódexet.

2021. jan. 31. 07:51
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Ha tényleg a barátod, akkor nem csinálsz ilyet. Lehet, hogy szerencsétlen, és nem tud csajozni, de ha egyszer tudod, hogy tetszik neki az a lány, akkor ne "vedd el" tőle! Segíthettél volna neki tanácsokkal, ha te már egyszer ilyen pro vagy csajozás terén.

Ha meg neked is nagyon bejött a lány, és nem bírtad ki, akkor legalább beszélted volna meg a barátoddal előtte, hogy ha nem lép akkor te fogsz.

2021. jan. 31. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!