Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg én vagyok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok a gyökér, amiért nem tudott mit kezdeni a kiszemeltjével?

Figyelt kérdés
A haveromnak tetszik egy csaj, de azon kívül, hogy stalkolja instán meg facen és azon ábrándozik mi szóljon az esküvőjükön, nem csinál vele semmit. Néha beszélnek meg volt hogy együtt tanultak, de nem mondta neki egyszer se hogy bejönne neki vagy mit akar tőle. Most meg, hogy megcsináltam, amire képtelen volt, és felszedtem hisztizik, mint valami primadonna "hogy de tudtam, hogy ő már kinézte magának!!!" Szerintem röhejes, hogy azt hiszi, mert gondolatban lefoglalta, már hozzá tartozik. Szerinte megszegtem a barát kódexet.

2021. jan. 31. 07:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

tényleg g€©i vagy, de hát ez van

ezután nem muszáj barátnak lennetek

2021. jan. 31. 08:37
 2/11 A kérdező kommentje:

De milyen logika alapján?

Ha járnának se lenne hozzá kötve a csaj beleegyezése kell nem az övé. De még egy randira se vitte el soha. Most komolyan azt hitte hogy a világ összes faszija visszahúzódik ameddig rászánja magát, hogy kezdeményezzen nála?

2021. jan. 31. 08:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A féltékenység megöli a kapcsolatot legyen szó barátságról is
2021. jan. 31. 08:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak?

Nem fog az összes pasi rá várni, ebben igazad van. De hogy direktbe felszedd azt a csajt, akiről tudod, hogy tetszik neki az már szemétség.

2021. jan. 31. 08:59
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Hibázott, hogy nem lépett. Ebből talán tanul a későbbiekre nézve! Tehát alapvetően jó tanulópénz neki hosszútávon etéren....

Viszont tőled sem volt szép, hogy úgy felszedted; hogy tudtad oda van érte. De értem, hogy mit mondasz...nem tartozol így elszámolással, mert nem foglalózta le. Viszont szerintem egy barátságba ez akkorsem fér bele. Max. úgy, ha a próbálkozásod előtt tudatod vele a szándékod és 'áldását adja'.

Hozzáteszem, a hisztije tényleg gyerekes.

2021. jan. 31. 09:47
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

Ezt úgy kellett volna hogy adsz neki 1 hónap haladékot hogyha addig nem probalkozik, felszeded.

Nem úgy hogy suttyomba felszeded direkt

2021. jan. 31. 10:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hányinger vagy
2021. jan. 31. 10:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nem az a lényeg, hogy valaki más megtette azt, amit a barátod nem mert, hanem az, hogy PONT TE tetted meg.

Egy ismeretlen akárkit nem kell, hogy érdekeljen, ki ácsingózik a Kedvesre, azonban egy barátban lehetne annyi gerinc, hogy tiszteletben tartja a span érzéseit. Akkor is, ha az illető töketlenkedik egy ideig.

Az meg hogy esetleg eléállj és egyenesen elmondd neki, hogy te is gerjedsz a csajra, gondolom túl időigényes lett volna...

Csődörnek kiváló lehetsz, de barátnak csapnivaló vagy, ha nem vágod, mi a baj ezzel az egész szituval.

2021. jan. 31. 10:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt anno egy ilyen haverom mint a kérdező a lányok majd megvesztek érte.

Észrevettem hogy viszont nem volt ízlése és mindig azt a lányt szedte fel amire azt mondtam tetszik picit.

Egyszer megkérdezte hogy melyik lány tetszik a legjobban.

Erre direkt olyat hazudtam neki aki átlagos és nem is tetszik. Szépen előadtam magam hogy jaj de szép stb.

Erre 1 hétre sajnálja de pont ezzel a lánnyal kerültek közel egymáshoz xddd

Azóta is együtt vannak és én is örülök hogy a csődőr haveromat egy nem tetsző lányra uszítottam xddddsd

2021. jan. 31. 11:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Pff szép barát vagy mondhatom

Nemcsak hogy ilyen bunkón beszélsz az állítólagos haverodról, de komolyan azzal az egyetlen lánnyal kellett összejönni? Neki ennyire fontos volt

Ha tudom, hogy egy barátnőmnek tetszik valaki, együtt örülök vele akkor is ha csak ránéz a srác. Ha lép lép, ha nem nem de az ő dolga, én max támogatni tudom(ha érted egyáltalán ezeket a fogalmakat ??)

2021. jan. 31. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!