Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy srác aki tetszik, és állítólag én is tetszek neki. A jelekből következtettem+írtam még ide ki kérdést és mind pozitív visszajelzést kaptam. Még egyszer se beszéltünk, egy évvel nagyobb mint én. Nem egy osztályba járunk. De múltkor a suliba csinált valami olyant amit nem tudok hová tenni. Konkrétan elfutott előlem. úgy volt hogy ők (ő és a tesója) lekerültek és bementek a suliba, mi pedig nem siettünk ugyebár mert most nem futok utána. A sulimba minden "fordulónál" van egy ablak...na mi megyünk felfelé és látom hogy ők megálltak ott és néznek ki az ablakon. Aztán a srác (aki tetszik) meghallotta hogy jönnek valakik(mi voltunk:D), rám nézett és elment! Ahogy meglátott, elment. A tesóját is ott hagyta az ablakba és mint egy bolond leány "elfutott". Ezt miért csinálta? Kérlek segítsetek, mert ez eléggé összezavar.
2021. jan. 31. 01:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet "zavarba gyütt". Amúgy ez az egyetlen ok, amit el tudok képzelni, esetleg a tesójával baromkodtak. Tekintve, hogy odaírtad a sulit, arra következtetek, hogy általánosba jársz (javíts ki, ha tévedek!), ott pedig a fiúk még kissé éretlenek. Szerintem ha tényleg úgy érzed, hogy tetszel neki, írj rá, egy próbát simán megér a dolog. Hajrá! :)
2021. jan. 31. 01:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Tizedikes a fiú.

Amúgy meg nem vagyok biztos benne. Ezért kíváncsi lennék a te véleményedre is. Itt vannak a jelek. Például ott bukann fel ahol mi vagyunk, én egy időben kerültem, és ha odajöttek mellénk/közelünkbe akkor én elmentem, de volt olyan hogy ezek után is odajöttek és megálltak nem messze, vagy egyszer mielőtt bement a suliba még visszanézett rám, a szemem sarkából sokszor láttam, hogy néz. De úgy hogy ugye körbe álltak, ő pont úgy állt hogy háttal volt nekem, a barátaival pedig szembe. De egyszer megfordult és a barátainak hátat fordított és engem nézett. Ilyen volt már kétszer ha nem többször. Olyan típus vagyok aki nem mer ránézni és próbálja ignorálni a másikat hogy nehogy rájöjjön hogy érzek. Ezért legtöbbször háttal állok, így nem nagyon veszem észre ha néz, de a barátnőm sokat mondta hogy idenéz. Plusz direkt hangoskodik ha a hátam mögött van. Mások azt mondják hogy azért hogy felkeltse a figyelmem/ránézzek. Ezek mellett meg vannak azok amikor úgy csinál mintha nem is léteznék. Most csak játszik velem, vagy mi van, mert nem értem?

2021. jan. 31. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Azok alapján, amit leírtál, te is tetszel neki. Hasonló ember vagyok, mint te, én is inkább elnézek, nehogy megtudja, mi a helyzet, viszont azt ajánlom, hogy kezdeményezz vele beszélgetést, próbálj kommunikálni, abból baj nem lehet. :)
2021. jan. 31. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:
16 éves? Elég infantilis.
2021. febr. 16. 14:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, miért lenne az?
2021. febr. 16. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy nő rokonom barátnője mondta, amikor aktuális volt, hogy elveszik a szüzességét: "Isten őrizz! De - jó lenne...".

Te is így vagy: akarod is, meg nem is. Jólenen, ha közeledne, de félsz is ettől és hátat fordítasz neki. A fiú meg alighanem ír ide egy kérdést, hogy vajon mit akar ez a lány.

2021. febr. 19. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!