Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt?
Tizedikes a fiú.
Amúgy meg nem vagyok biztos benne. Ezért kíváncsi lennék a te véleményedre is. Itt vannak a jelek. Például ott bukann fel ahol mi vagyunk, én egy időben kerültem, és ha odajöttek mellénk/közelünkbe akkor én elmentem, de volt olyan hogy ezek után is odajöttek és megálltak nem messze, vagy egyszer mielőtt bement a suliba még visszanézett rám, a szemem sarkából sokszor láttam, hogy néz. De úgy hogy ugye körbe álltak, ő pont úgy állt hogy háttal volt nekem, a barátaival pedig szembe. De egyszer megfordult és a barátainak hátat fordított és engem nézett. Ilyen volt már kétszer ha nem többször. Olyan típus vagyok aki nem mer ránézni és próbálja ignorálni a másikat hogy nehogy rájöjjön hogy érzek. Ezért legtöbbször háttal állok, így nem nagyon veszem észre ha néz, de a barátnőm sokat mondta hogy idenéz. Plusz direkt hangoskodik ha a hátam mögött van. Mások azt mondják hogy azért hogy felkeltse a figyelmem/ránézzek. Ezek mellett meg vannak azok amikor úgy csinál mintha nem is léteznék. Most csak játszik velem, vagy mi van, mert nem értem?
Egy nő rokonom barátnője mondta, amikor aktuális volt, hogy elveszik a szüzességét: "Isten őrizz! De - jó lenne...".
Te is így vagy: akarod is, meg nem is. Jólenen, ha közeledne, de félsz is ettől és hátat fordítasz neki. A fiú meg alighanem ír ide egy kérdést, hogy vajon mit akar ez a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!