Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagyok "sz*arban+ ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok "sz*arban+ ?

Figyelt kérdés
Ha bekerültem egy lánynál a legjobb barát zónába ? Amikor már tesója ként néz rám és nem máshogy :/
2021. jan. 30. 14:52
1 2
 1/12 anonim válasza:
98%

Ha párkapcsolatot akarsz vele, akkor nagyon. :)

Zavard el a viharba.

2021. jan. 30. 14:55
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
Mondd neki "eriggyé' a szemem elől te szajha"
2021. jan. 30. 15:11
 3/12 A kérdező kommentje:
És tudok ez ellen tenni valamit ? Vagy ez így marad már ?
2021. jan. 30. 15:11
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Vagy rányomulsz, de lehet szarul sül el, és jobban elásod magad.
2021. jan. 30. 15:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg ez így marad.

Lány vagyok, és tudom, hogy akivel már barátok vagyunk sosem fogok osszejonni.

Egyszer volt rá példa,hogy azt mondtam jó, legyen, de abbol az lett, hogy nem volt olyan, mert nem tudtam rá máshogy nézni, és az évek óta tartó barátságunk oda lett.

Úgyhogy vagy elfogadod, hogy barátok vagytok, vagy szakítsd meg a kapcsolatot. De elég kevés esély van rá, hogy ezek után osszejonne veled.

De persze ez csak az én véleményem.

2021. jan. 30. 16:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban voltál a fiúval? Mi nem ment? Mitől romlott meg a viszony ennyire?

2021. jan. 30. 16:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok. igaza lehet egyébként. Hasonló esetek történtek a környezetemben
2021. jan. 30. 16:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Ötös vagyok.

Igen, összejöttünk. Viszont minél tovább annál jobban éreztem, hogy nekem ez mégsem megy. Évek óta barátok voltunk. És már kialakult ez a baráti kapcsolat, így nem tudtam ettől elvonatkoztatni. Sokan mondták hogy összeillünk, ezért belementem. De kár volt. Egyszerűen nem tudtam már úgy nézni rá, mint "szerelemre". És ezután elválltak útjaink.

2021. jan. 30. 16:29
 9/12 anonim válasza:
100%
Ezt nagyon valószínű, hogy buktad. :/
2021. jan. 30. 16:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Próbálkozz, csak ne számíts nagy sikerekre...
2021. jan. 30. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!