Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány bejelőltem fcbon 16-17 éves lányok nekektek tetszik ez a szöveg?
Figyelt kérdés
Nos a szoveg egyrészét kopintotam innen az oldalról szóval vélemény?
Szia Ez komoly? Létezik ilyen fiu ?Sportos, intelligens, humoros, figyelmes, becsüli saját magát és tisztel másokat, törekvése és kitartása irigylésre méltó. Létezik ilyen? ja es mindenek tetejeben hetero Naná hogy!! Itt vagyok Igazi szupermen, ha nagyon megerőltetem magam, akkor még lézert ki tudok loni De ez most másodlagos ,nagyon gyönyörűek a szemeid biztos öreg apádtól örökölted van kedved egy ivar élet palival ismerkedni ?
2021. jan. 28. 10:56
21/23 anonim válasza:
De most kajak nem mondod el, milyen az ivar élet pali? Megesz a kíváncsiság.
22/23 A kérdező kommentje:
Csak irtam valamit 21es
2021. jan. 28. 22:11
23/23 anonim válasza:
Ha magyarul írnál valamit, jobb lenne. Meg ha lenne valódi életed, nem a fakebook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!