Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány bejelőltem fcbon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány bejelőltem fcbon 16-17 éves lányok nekektek tetszik ez a szöveg?

Figyelt kérdés

Nos a szoveg egyrészét kopintotam innen az oldalról szóval vélemény?

Szia Ez komoly? Létezik ilyen fiu ?Sportos, intelligens, humoros, figyelmes, becsüli saját magát és tisztel másokat, törekvése és kitartása irigylésre méltó. Létezik ilyen? ja es mindenek tetejeben hetero Naná hogy!! Itt vagyok Igazi szupermen, ha nagyon megerőltetem magam, akkor még lézert ki tudok loni De ez most másodlagos ,nagyon gyönyörűek a szemeid biztos öreg apádtól örökölted van kedved egy ivar élet palival ismerkedni ?

2021. jan. 28. 10:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ghostolnék bármilyen fiút egy ilyen szöveg után. Esetleg ha amúgy ismerem akkor megkérdezném, hogy részeg-e.

Az elején csak magadat fényezed és az jön le, hogy nárcisztikus vagy. Nem csak a helyesírással van probléma, rossz ragokat használsz és nem írsz írásjeleket.

"ivar élet palival" Itt nem tudom pontosan mire gondolsz, nem akarnak a lányok lefeküdni minden fiúval akivel ismerkednek.

"Inkabb elobe probalkozok"

Vagy inkább ne :)

Nem írt vissza ergo nem kiváncsi rád. Mondjuk nekem mindegy, ha majd felpofoz mert rányomultál akkor talán megérted a visszautasítást.

16/l

2021. jan. 28. 12:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Rettenet.
2021. jan. 28. 12:08
 13/23 A kérdező kommentje:
Hat jó koszi mindenkinek
2021. jan. 28. 13:33
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas szöveg borzalmas helyesírással. Ha ennyire nem megy a helyesírás, ennyire erőlteted a humort, ennyire egoista vagy, akkor én se válaszolnék a csaj helyében.
2021. jan. 28. 14:27
 15/23 A kérdező kommentje:
De neki nm ezzel a szovegel irtam egy tok normalis szoveget irtwm
2021. jan. 28. 14:31
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak ebben a mondatodban 3 hiba volt, és az ékezeteket nem számoltam. :) Tanulj, olvass kicsit többet.
2021. jan. 28. 14:34
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, ne... Felejtsd el
2021. jan. 28. 14:46
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak azt mondd meg, hogy milyen az az ivar élet pali.
2021. jan. 28. 15:52
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Könnyezve röhögök a szánalmas agyszüleményeden haver.
2021. jan. 28. 21:25
 20/23 A kérdező kommentje:
Jó oké haver orulok h orulsz 🙂
2021. jan. 28. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!