Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Esetleg valakinek van valami...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg valakinek van valami próblémája?

Figyelt kérdés

Megint visszatértem hogy megprobáljak segíteni. Esetleg ha van valami gondod, amit nehezen oldasz meg vagy esetleg csak tanácsot szeretnél kérni, akkor rendelkezésedre állok és a legjobb tudásom szerint megprobálok segíteni

Peti 19

2021. jan. 27. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Van. Drágaszág neked ennyire sok a szabadidőd?
2021. jan. 27. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Peti hogy a fa*sz üsse ki a szemed... Komolyan hányszor írod még ki?
2021. jan. 27. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
Nem takarodnal vegre innen?
2021. jan. 27. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Na ezen segíts. Bipoláris 24/F vagyok, alkoholista mert 1 gyógyszer sem vált be... van valami lány ismerősöd aki szingli?? mert akkor írj privátban..
2021. jan. 27. 21:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Annyira jó olvasni a sok savanyú embert, akik nem látják hogy a fiatalkori depresszió nagyon sok esetben nem csak hiszti hanem komoly és létező probléma a világban. Elhiszem hogy unalmas de kb 6 kérdés alatt majdnem 30embernek segítettem. Maguktól nem mertek lépni a megoldáshoz. Nagyon szépen köszönöm a negatív válaszokat, de nem nagyon értem őket. Ennyire fáj az embereknek az hogy a saját szabadidejét önzetlenül mások megsegítésére fordítja?
2021. jan. 27. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
Én segítséget kértem.. utolsó vagyok.. vérzik a lelkem..
2021. jan. 27. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Hogy tudna nekem segíteni egy nálam 2-3 évvel idősebb random ember, mikor nekem egy konkrét emberre van szükségem? Mondd már el nekem Petikém...
2021. jan. 27. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
Szép próba, Bazsi
2021. jan. 27. 23:03
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
Ugyan, szerinted Hogyan segítenél xd
2021. jan. 28. 00:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!