Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbálkozzak vagy ez rotty?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálkozzak vagy ez rotty?

Figyelt kérdés
Szisztok van egy lány!Egy buliban ismertem meg beszèlgettünk elèg sokat!Msn is!Szerinte nagyon szimpi vagyok neki!Csak rá tudtam gondolni!Nem volt mèg senkim sohat!Találkoztunk is párszor!Minden jó volt jót beszèlgettünk minden alkalommal!Azt hittem lehet valami...!Az utolsó talin viszont felhozta hogy èrez irántam semmit szimpi vagyok de ennyi!Azt mondta próbálkozhatok ez mèg változhat...!Mit kène tennem?
2021. jan. 25. 18:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem is irtam neki utána...!De valszeg nem fog irni...!Èn irjak majd neki vagy tènyleg felejtsem el ès hagyjam!
2021. jan. 27. 12:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Nézelődj másfelé akkor, vagy foglalkozz más dolgokkal.
2021. jan. 27. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!