Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbálkozzak vagy ez rotty?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálkozzak vagy ez rotty?

Figyelt kérdés
Szisztok van egy lány!Egy buliban ismertem meg beszèlgettünk elèg sokat!Msn is!Szerinte nagyon szimpi vagyok neki!Csak rá tudtam gondolni!Nem volt mèg senkim sohat!Találkoztunk is párszor!Minden jó volt jót beszèlgettünk minden alkalommal!Azt hittem lehet valami...!Az utolsó talin viszont felhozta hogy èrez irántam semmit szimpi vagyok de ennyi!Azt mondta próbálkozhatok ez mèg változhat...!Mit kène tennem?
2021. jan. 25. 18:19
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Ha kimondta, hogy nem érez irántad semmit, szerintem ne próbálkozz.
2021. jan. 25. 18:28
 2/12 anonim ***** válasza:

Háát, jobb, ha elengeded szerintem.

Ha mondta, hogy nem érez semmit; akkor nincs miről beszélni sajnos :/

Bár azt nem értem miért mondta, hogy ez változhat.

2021. jan. 25. 18:37
 3/12 anonim ***** válasza:

én tudom mit tegyél

ne írj minden mondat végére kérdőjelet

2021. jan. 25. 18:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Utolsó elötti válaszoló:Hát azt èn sem!Nem volt mèg senkim így azt hittem èn rontottam el valamit ès lehet is de ezt nem mondta!Utolsó válaszoló! Először ha nem tudod megkülömböztetni a kèrdőjelet a felkiáltótól akkor a baj nem kicsi... Másodszor a pont unalmas...🙂
2021. jan. 25. 18:59
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy bármit is elrontottál csak egyszerűen lehet úgy van vele a lány, hogy azt érzi valamiért nem illetek össze.

A lényeg, hogy ne hagyd, hogy játsszon veled!

Ha annyira odáig vagy érte lehet esetleg még próbálkozni; de saját tapasztalatból mondom jobb hagyni az ilyet. Minél tovább húzod az elengedését, annál nehezebb lesz. A remény meg; hogy lesz valami azután, hogy ezt mondta; elég csekély.

2021. jan. 25. 19:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Sok olyan tulajdonságom van amièrt mondhatta de akkor csak azt mondta volna hogy ,,hüje vagy ès hagyjuk" nem azt hogy nem èrez semmit....
2021. jan. 25. 19:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Olyat nem fog mondani, hogy 'hülye vagy, hagyjuk' hacsak nem csinálsz valami nagy baromságot.

A 'nem érzek semmit' a 'nem tetszel'-nek a diplomatikus változata.

Tudom, hogy ez milyen rosszul tud esni, mert nekem sokszor mondták már. Viszont tudom, hogy ilyenkor a legbölcsebb továbblépni....majdcsak lesz olyan, aki oda lesz érted!:)

2021. jan. 25. 22:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát azt kètlem😂De köszönöm a válaszokat!🙂
2021. jan. 26. 06:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Az is kellene, hogy ő is akarja a kapcsolatotokat, azt kellene talán, hogy kicsit eltávolodsz, megfeledkezel róla, hogy ő keres-e, eszébe jutsz-e?

Van olyan lány is, aki szeret magának udvaroltatni, de nem akar semmit, lehet hogy ezt jelenti, hogy "lehet még próbálkozni". De ez a megfogalmazás kicsit önteltnek tánik azért, úgy felülről tekint rád, aki ott lent ugrándozol a lába körül.

2021. jan. 27. 09:50
 10/12 anonim ***** válasza:
#9 tánik - tűnik
2021. jan. 27. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!