Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket vonz az, ha egy lány kifejezetten erős, szívós?
Figyelt kérdés
Vonzó, taszító vagy abszolút közömbös számotokra, ha egy lány kimondottan sokat bír fizikailag, akár nálatok is többet?
(Nem rólam van szó, csak érdekel.)
2021. jan. 23. 21:18
11/17 anonim válasza:
Én az ilyen kis 155 centis, 50 kilós lányokat szeretem az az igazság. Főleg ha ilyen "csicska" beállítottságú, de néha temperamentumos. Na az a fasza nekem.
12/17 anonim válasza:
Én bírom ha egy lány kiáll magáért, és pl egy másik lánnyal szemben meg tudja védeni magát:)
14/17 anonim válasza:
Nekem zetszenek az erös lányok.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)!
2021. jan. 24. 22:24
16/17 anonim válasza:
Igen.
De jobb esetben Nő és nem lány.
17/17 anonim válasza:
Az a jó ha van benne craft legalább birja majd húzni a disznót disznó vágáson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!