Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már hasonló?
Figyelt kérdés
Na tehát volt egy lány, akit suliból ismertem meg. Mielőtt megismertem elég csúnyának tartottam, és be is tettem barátzónába. Aztán megismertem. Eléggé belészerettem... Mostmár nem hogy csúnyának gondolom, de a suli legszebb csajának tartom. Ennyire megszépíti a személyisége? Mégsem alapvetően felszínesek a fiúk? Srácok, veletek volt már hasonló?2021. jan. 22. 17:59
1/4 anonim válasza:
Kezdesz felnőni, csak így tovább.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, azért 2 év eltelt, mióta csúnyának tartottam. Amúgy azóta nem sokat változott külsőleg, de mostmár annyira gyönyörű <3
2021. jan. 22. 18:03
3/4 anonim válasza:
Sokkal többet érnek a belső értékek, a külsőn lehet változtatni, de a személyiség az marad.
4/4 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval. Illetve minél több időt töltünk valakivel, annál nagyobb rá az esély, hogy megkedveljük. A külsőt meg meg lehet szokni, plusz a szépség is relatív. Ahogy megboldogult nagymamám mondta: "Mit ér a szép tál, ha üres?" :) Párom nekem a legjóképűbb férfi a világon mióta másképp nézek rá, előtte egy átlagos kinézetű embernek tartottam. Viszont egy ember személyisége képes elvarázsolni minket.
Sok sikert a lányhoz, drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!