Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak évfordulóra? Többi lent.
Figyelt kérdés
Március 15-én leszünk egy éve együtt a barátommal. Nem tudom mit vegyek neki évfordulóra. Mielőtt valaki beszólna, azért nem tudok neki mit venni, mert rossz vagyok ajándék ötletekben. Kb.7000 ft keretem van rá, viszont nem lenne baj ha nem költöm el mindet. Kis segítség képpen a barátom szereti a semélyes dolgokat, a kocsikat, édes szájú, szeret gitározni, illetve mindketten szeretjük a BDSM-et.2021. jan. 20. 15:35
11/12 Helosziaszia válasza:
Nyisd ki ha... boritekokat is csinálhatsz neki, van fent neten par otlet
12/12 anonim válasza:
Éppen a napokban néztem a karmesteri pálcákat.. Szerintem egy díszdobozos egész jól megy a zenéhez és a BDSM-hez is. :-D De vehetsz viaszt is amivel a gityó pickupjait szoktuk viaszolni ha nagyon mikrofóniás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!