Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a barátomnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak évfordulóra? Többi lent.

Figyelt kérdés
Március 15-én leszünk egy éve együtt a barátommal. Nem tudom mit vegyek neki évfordulóra. Mielőtt valaki beszólna, azért nem tudok neki mit venni, mert rossz vagyok ajándék ötletekben. Kb.7000 ft keretem van rá, viszont nem lenne baj ha nem költöm el mindet. Kis segítség képpen a barátom szereti a semélyes dolgokat, a kocsikat, édes szájú, szeret gitározni, illetve mindketten szeretjük a BDSM-et.

2021. jan. 20. 15:35
1 2
 1/12 anonim válasza:
84%

Vegyél neki egy gitár pengetőt, vagy egy pólót a kedvenc bandájától.

De a legjobb ajándék szerintem mindig az, amit te készítesz. Süss neki sütit, vagy készíts otthon bonbont. A fiúk azt szeretik.

2021. jan. 20. 15:49
 2/12 anonim ***** válasza:
7%

Egy parnat amin egy pucer keped van

Nehogy az elozore hallgass es bandas polot vegyel neki meg ilyeneket

2021. jan. 20. 16:10
 3/12 anonim ***** válasza:
74%

1-essel értek egyet.

Vagy esetleg vegyél bilincset.

2021. jan. 20. 16:39
 4/12 anonim ***** válasza:
28%
De akk mar ilyen jo erotikus bilincset ne olyat amit a csepi rendorseg hasznal
2021. jan. 20. 16:44
 5/12 anonim ***** válasza:
20%
Csepeli
2021. jan. 20. 16:44
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Vegyél egy piros bugyit, és abban fogadd és mond meg neki, hogy azt csinálhat veled amit akar, és hogy nagyon rossz kislány voltál, hogy rádfér egy kis elfenekelés. A tobbit majd o eldonti mit csinál veled. Vagy ha van vibrid, akkor mielott megjonne, használd, esetleg be is szurhatod, és így nedves puncival fogod várni. Kiveszi beloled és mehet is a dugás.
2021. jan. 20. 17:45
 7/12 anonim ***** válasza:
9%
Xddddd
2021. jan. 20. 17:53
 8/12 Mojjo ***** válasza:
100%

A pengető kissé kétesélyes, mindenkinek megvan, hogy milyen anyagút, alakút és vastagságút szeret és ez nagyon nem mindegy - nagyon nagy eséllyel mellélőnél. Na meg egy pengető pár száz forint csak, a keret ennél jóval nagyobb.

Bilincs meg gondolom alap, hogy már van. A bandás póló mondjuk jó lehet, de valami gitáros kulcstartó, vagy hasonló is esetleg.

2021. jan. 20. 17:57
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
A vastag a legjobb sztem
2021. jan. 20. 18:08
 10/12 anonim válasza:
61%
vegyél egy pálcát, térdelj le elé meztelen és mondjad hogy rossz kislány voltam
2021. jan. 21. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!