Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj egyértelműen nem nagyon ír, de mikor ír úgy tesz mintha semmi nem történt volna, akkor mit jelent?
Én se szoktam mindig egyből válaszolni - pont emiatt nem várom el, hogy a másik fél is egyből válaszoljon - viszont én megírom egy idő után, hogy azért mert nem akarok egy olyan körkörös mókuskerékbe kerülni, hogy "Szia! Mizu? - Szia, semmi veled? - Semmi.".
Szóval lehet ő is csak kicsit húzni szeretné, hogy legyen téma, vagy éppen őt sem zavarja, hogy nem közvetlen a kommunikáció.
Rosszabbik esetben, ami remélem ebben a helyzetben nem áll fenn, szimplán lehet tényleg unja picit.
17/L
Egyébként erre rá lehet jönni. Mondok egy példát:
Ha megkérdezed tőle hogy mizu, ő válaszol valamit, visszakérdez te is válaszolsz. Na most ha nem folytatja a beszélgetést, meg se próbálja fenntartani a társalgást akkor nem valószínű hogy érdekled. De ezt többször el kell játszani, hogy biztos legyél benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!