Mik az egyértelmű jelek ha bejön egy srác egy csajnak?
Beszélget vele, ráír facen, folyosón is előreköszön, és egy százhúszmilió évvel ezelőtti 'nem-esett-le-mi-a-lótúró-van' meghívást is megpróbál helyrehozni... még ha nem is lehet:D
Ja, és vigyorog ezerrel, mikor meglátja.
Vagy épp totál az ellenkezője, lefagy a közelében, rá se tud nézni, és képtelen értelmesen kommunikálni. Egyénfüggő, nem lehet beáltalánosítani:/
Magamból fogok kiindulni, mint általában:)
Ha nekem tetszik egy fiú, akkor sem én futok utána. Azt, hogy nő vagyok, természetesen fel nem adnám senkiiert. Viszont ha kölcsönös az érdeklődés, akkor mindig viaszaírok neki, megkérdezem, hogy hogy van...stb. Hajnalig beszélgetünk, nem rázom le. Poénkodom, kicsit csipkelődöm, egyszer-egyszer elejtek apróbb bókokat, sokszor leírom / kimondom a nevét. Ha elhív valahová, valószínűleg nem mondok mindig (rögtön) igent, de végül úgy is találkozunk. Élőben többször hozzáérek, elbűvölően nézek a szemébe, hogy lássam ő erre hogy reagál. Igyekszem poénkodni, vicces lenni, ami miatt van, hogy furcsán viselkedem. Kb ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!