Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lemondom az utolsó randit akkor mit váltok ki a lányból?
Figyelt kérdés
Interneten "barátok" voltunk, első találkozón nagyon jól éreztük magunkat, végén elmondtam neki hogy sosem volt szándékom barátkozni, tehát mindig párkapcsolatot akartam tőle. És lenne második találkozó is, ha lemondom akkor nagyon ellenszenves leszek neki? Vagy nem?2021. jan. 13. 00:20
1/5 A kérdező kommentje:
nem utolsót akartam írni, elsőt xD
2021. jan. 13. 00:20
2/5 anonim válasza:
Mivel elsőre konkrétan elmondtad, hogy többet akarsz, illetve akartál is mondig, nemigazán leszel majd a szive csücske, azzal, hogy most meg mègse akarsz tőle semmit, pláne úgy, hogy 99% ő már ebbe beleélte magát, és valószinü neki is szimpi vagy, másképp nem ment volna bele egy következő találkozóba. Nagyon jól döntsd el mit akarsz, és kedvesen közöld vele, másképp sanszos, hogy több randi/tali nem lesz. 1 gáz lesz neki újra "barátként" találkozni..2 tudjátok egymás szándékait, és nincs barátság fiú és lány között.
3/5 A kérdező kommentje:
Tehát ne?
2021. jan. 13. 01:11
4/5 anonim válasza:
Attól figg miért akarod lemondani? Ha beteglettél vagy megcsúsztál a sulis dolgokkal és nagyon nincs időd akkor ok.
Vagy meggobdoltad magad?
De amúgy egyet értek elsővel, ne szórakozz szegénnyel, döntsd el mit akarsz.
5/5 anonim válasza:
Miért akarod lemondani? Meguntad a csajt, vagy valami közbejött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!