Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elég relatív szerintem, ha én szőrösre gondolok, akkor csak annyi jut eszembe, hogy természetes, nem borotválja, nem gyantázza, tehát semmi extrém eset nem lebeg a lelki szemeim előtt :D
Az egyetlen dolog, ami nekem nagyon nem bejövős, az a durván szőrös mellkas, meg a hát
Szerintem semmi baj nincs a szőrös férfiakkal, hosszú távú kapcsolatban nem az lesz a legfontosabb tényező. (De igen, nekem valamennyire bejön.)
Szerintem amiatt a sztereotípia miatt nem jön be néhány nőnek/lánynak, mert a szőrös férfiakat az igénytelenséggel kötik általában össze. Pedig egy tök természetes dolog és nem is jelenti azt, hogy az illető igénytelen.
Sajnálom, de nekem nem jön be :/
Viszont ha már máshol nem akarja leszedni (amit megértek, télen pl. én se borotválom a lábam), akkor is a hónalját illene szőrtelenítenie szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!