Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tetszenek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszenek a szőrös fiúk?

Figyelt kérdés

2021. jan. 12. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
nem
2021. jan. 12. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Ez elég relatív szerintem, ha én szőrösre gondolok, akkor csak annyi jut eszembe, hogy természetes, nem borotválja, nem gyantázza, tehát semmi extrém eset nem lebeg a lelki szemeim előtt :D

Az egyetlen dolog, ami nekem nagyon nem bejövős, az a durván szőrös mellkas, meg a hát

2021. jan. 12. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem semmi baj nincs a szőrös férfiakkal, hosszú távú kapcsolatban nem az lesz a legfontosabb tényező. (De igen, nekem valamennyire bejön.)

Szerintem amiatt a sztereotípia miatt nem jön be néhány nőnek/lánynak, mert a szőrös férfiakat az igénytelenséggel kötik általában össze. Pedig egy tök természetes dolog és nem is jelenti azt, hogy az illető igénytelen.

2021. jan. 12. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Kérdem én, miért vagyok lepontozva, mikor válaszoltam a kérdésre? Igaz, elég tömören és szárazon, de semmi sértőt nem írtam a szőrös férfiakról.. Nem szeretem, mikor mások azt gobdolják, a szőrösség egyenlő az igénytelenséggel és azt sem, ha azt hiszik, hogy én így gobdolom. Hiszen ugye a szőr természetes. Ne az legyen a természetes ami nincs is, azaz egy szőrtelen emberi test. Szóval nem, nem gondolom ogénytelenségnek, de én egyszerűen nem látom szépnek. Mi ezzel a probléma? Még csak nem is általánosítottam. :D
2021. jan. 12. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
U.i.: Bocsi az elírásokért! 1-es voltam.
2021. jan. 12. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Sajnálom, de nekem nem jön be :/

Viszont ha már máshol nem akarja leszedni (amit megértek, télen pl. én se borotválom a lábam), akkor is a hónalját illene szőrtelenítenie szerintem.

2021. jan. 12. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem jön be, de a szakáll, vagy borosta az nekem tetszik.
2021. jan. 12. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem a barátom a felsőtestét (pl.has, hónalj), arcát mindig borotválja, de a lábát soha, illetve ott lent pedig nem olyan gyakran
2021. jan. 13. 00:44
 9/9 anonim ***** válasza:
2021. jan. 13. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!