Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertem régen egy lány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertem régen egy lány, hogyan találjam meg?

Figyelt kérdés

A barátja voltam

Egy telefonos appon ismertem meg

3-4 éve volt akkor én 13 éves voltam aszem és ő 12, gondolom azóta elég sokat változott..most 16 vagyok gondolom ő 15 lehet de nem biztos

Csak a nevére emlékszem az arcára, és a hajára.

Volt egy fiú tesója is talán(?)

Nagyon szerette a HTTYD-t (így neveld a sárkányodat)

A haja

barnás volt,

a szeme színe nem volt világos színű fekete volt vagy barna,

És Viviennek hívtak.

Ennyire emelékszem nagyjából.

(azóta törölték már az appot, egy közösségi rajz megosztó oldal volt sony sketch)

Tudom hogy hülyeség hogy ki írtam ezt a kérdést és nincs rá esély hogy meg találjam.. de akkor is egy próbát megér, úgyis unatkozom ://

2021. jan. 12. 06:00
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Köszönjük.
2021. jan. 12. 06:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam adtok valami tippet de nem, inkább törölném a kérdést.
2021. jan. 12. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Facebook/ Instagram?

sok mindent tudsz róla, könnyen megtalálnád

2021. jan. 12. 07:48
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

ha beszéltetek online akkor talán elmentette az app valahova a videókat ha azokat megtalálod akkor kimásolod az arcát és arcfelismerő cuccal megtalálja kb akármi

persze ez egyszerűbb ha van fotód róla

2021. jan. 12. 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát amúgy ha most nem mondasz nevet hirtelen azt hittem volna hogy rólam írsz.. 😅 de engem nem viviennek hívnak..
2021. jan. 13. 02:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát így elég nehéz megkeresni.. és még azt se tudom mondani h írd be pl instangramra hogy vivien ... mert van 1000...
2021. jan. 13. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!