Régen nem igazán érdekelt a történelem és nagy hianyossagaim vannak belőle. A hetekben nagyon elkezdett érdekelni a történelmünk, de nem tudom milyen forrásból tanuljak. Ismertek valami nagyon jó videó anyagot vagy könyvet?
Figyelt kérdés
Régen nem igazán érdekelt a történelem és nagy hianyossagaim vannak belőle. A hetekben nagyon elkezdett érdekelni a történelmünk, de nem tudom milyen forrásból tanuljak. Tudtok valami nagyon jó videó anyagot vagy könyvet?2020. jan. 17. 10:26
1/2 anonim válasza:
Én régi középiskolai törikönyveket vettem - én mindig szerettem a törit, csak ugye egy csomó mindent felejtettem, és a gimiben nem is könyvből tanultunk, így nekem semmi nem volt.
Azért döntöttem így, mert ez ugyan "szárazabb", de van benne rendszer. Most meg már nem kell mindent megjegyezni / elolvasni belőle, csak azt, ami érdekel, és jó támpontot ad arra, hogy minek keressek még utána (kezdetnek akár Wikipédia)
Másik megoldás, hogy történelmi folyóiratokat, cikkeket olvasol, de abban nincs rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!