Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátok vagyunk a lánnyal,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátok vagyunk a lánnyal, mondjam el neki vagy próbáljak meg közeledni?

Figyelt kérdés
Mondjam el neki hogy én nem csak barát akarok lenni, vagy tapogatózzak? Melyik a jobb?
2021. jan. 12. 01:17
 1/6 Stark2000 ***** válasza:
100%
Ha fontos a barátság tapogatózz, ha nélkülözhető, akár be is vallhatod. Bár utóbbinál szerintem szerencsétlen eset az, hogy hirtelen zúdítasz rá mindent amit iránta érzel.
2021. jan. 12. 02:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki. Max nem maradtok "barátok", de amúgy sem a barátkozás miatt vagy vele, mert többet akarsz, szóval veszíteni valód nincs.
2021. jan. 12. 07:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha elmondod, nagy eséllyel viaszautasít. Lehet nem is kéne elmondjad, hanem közeledni hozzá. Mint a filmekben. De ha eddig csak barátként tekintett rád, nem sok az esélyed. De egy próbát megér.
2021. jan. 12. 07:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondd így ki szó szerint, csak hívd el mondjuk talizni, és viselkedj vele úgy, hogy abból levágja.

Vagy ha most épp nincs lehetőségetek erre, akkor írásban viselkedj vele máshogy

2021. jan. 12. 15:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Írásban máshogy? Ott vagy elmondod vagy nem.
2021. jan. 12. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:
4.vagyok: lehet érezni, hogy egy fiú barátként ír, vagy érdeklem is. Pl ha ilyen laza,csak rámír, hogy "mizu van" vagy ha konkrétan beszél nekem más lányokról, még ha nincsenek is együtt nálam már friend-zone ba kerül
2021. jan. 12. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!