Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek annak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek annak hogy egy menő/népszerű srác nem megy oda a kiszemeltjéhez?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Én is tetszek neki (jelekből következtettem és ide is írtam már ki kérdést és mind pozitív visszajelzést kaptam) de nem lép. Vajon nem tudja hogy tetszik nekem?
2021. jan. 10. 14:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Elmegy az életed... Szóval, érted amit mondok...?!
2021. jan. 10. 17:39
 12/21 A kérdező kommentje:
Értem de nem fogok éveket várni mert júniusban megy el a suliból... amúgy is...nem hiszem hogy beszari, mert minden nap más lányokkal van. Lehet hogy nem tetszek annyira hogy lépjen felém vagy nem tudom
2021. jan. 10. 18:04
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy voltam én is. Ő is egy évvel idősebb mint én és nagyon népszerű fiu. Nagyon tetszett nekem és a jelekből én is bejöttem neki, de sosem lépett. Párszor szólt be talán viccesen egy-két dolgot régen általános suliba, de sose gondoltam, hogy azért mert bejövök neki, inkább csak hogy hülyéskedik. Most 18 vagyok, ő 19, és mikor még lehetett menni szórakozó helyekre, volt egy hely ahova ő is lejárt és folyton nézett, de sosem jött oda. Azóta nagyon ritkán látom sajnos de bárhol látom, mindig sokáig néz, de nem ír rám soha..

Én sem fogok ráírni, mert nem akarok beégni, ha nem tetszenék neki én meg irkálok. Ha akar valamit keres én így vagyok vele, ha nem akkor nem én nem fogom erőltetni. Mégis csak ő a fiú.

2021. jan. 12. 23:12
 14/21 A kérdező kommentje:
Utolsó...mintha magamat hallanám. Pont fix. Esetleg nem én vagyok a jövőből?😂
2021. jan. 12. 23:15
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

Azt várja, hogy a kiszemeltje járuljon őfelsége elé.

Vagy gyáva kukac.

2021. jan. 13. 04:15
 16/21 anonim ***** válasza:
61%

Csodálkozik, hogy te hogyan hiányozhatsz a rajongói köréből. Az ilyen "népszerű" majmokról hamar kiderül, hogy szimpla kis szemfényvesztők, minden lányt az udvartartásukba akarnak terelni, vonzani.

Te ne tartozz oda, ha van önbecsülésed. Tartsd a távolságot. Sok kellemetlen csalódástól mented meg magad.

Ismerem az ilyen fiúk attitűdjeit.

2021. jan. 13. 04:18
 17/21 anonim ***** válasza:
A biztos rossz jobb, mint a bizonytalanság, mert lehet vele mit kezdeni!
2021. jan. 13. 15:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Ráírtál már te hörghurutos?
2021. márc. 3. 13:49
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem
2021. márc. 3. 13:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Háziorvoshoz elmennék hörghuruttal azért, hátha találkozol vele
2021. márc. 3. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!