Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai tinédzser lányok körében mennyire népszerűek az anime stílusú srácok?
Tehát azok, akik úgy néznek ki, mint egy anine fiú:
vékony testalkat, hosszúkás, tépett haj, fiatalos arc.
Kb. 10 évvel ezelőtt nagyon menők voltak, amikor még az anime/manga is népszerűbb volt itthon: a mangafan kiadó sorra adta ki a mangakat, volt animax adó, illetve megvolt az emo divatvonal is, amit olyan fazonú srácok képviseltek.
Most, 2020-ban mi a helyzet, mi ma a pasi idáll a tiniknek?
Most is nagyon népszerűek az animék, ugyan nem mindenki körében
Egyébként meg mindenkinek más jön be, tehát ezt így nem lehet pontosan meghatározni
Ez érdekes téma. Nekem anno a 2000-es évek végén, az emo hőskorában nem egy emós/anime fan csaj ismerősöm állította magáról, hogy ők aztán csakis a vékony alkatú, hosszú, vasalt hajú, elvont, kissé depressziós emós pasikkal hajlandóak összejönni, természetesen mindegyiknek Bill Kaulitz volt a pasi ideálja, ennek ellenére később talán kivétel nélkül vállas, rövid hajú, elegáns inges vagy izompólós, menő, magabiztos pasik mellet kötöttek ki. És végül egy-két csajt leszámítva egyiknek sem volt emós pasija.
Én ebből arra következtetek, hogy teljesen mindegy, hogy tízen x évesen milyen őrület ragadja el a lányokat, és hogy azt az őrületet milyen pasik képviselik énekesként, színészként stb., azért végső soron a lányok a jó-kiállású, magabiztos férfiakat választják.
Bocsi, hogy férfiként válaszoltam, de gondoltam ez a téma szempontjából egy érdekes észrevétel.
Habár én nem vagyok hatalmas anime rajongó, de szerintem jól néznek ki az ilyen srácok is
18/l
Az emo-k nem kifejezetten anime srácok voltak.. Csak volt köztük olyan fizimiskájú.
Az animés fiú az, akit linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!