Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jelent valamit? Szerelem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelent valamit? Szerelem, barátság, vagy csak egy ismerős?

Figyelt kérdés
Szóval...van egy fiú aki tetszik...nem ismerjük egymást, de szerintem én is tetszek neki. A probléma ott van hogy egyszer láttam egy lánnyal a városban. Utána pár hétre a barátnőm írja hogy látta őt(mármint a fiút), az ikertesóját, az apukájukat és egy csajt(!) együtt a strandon. A barátnőm állítása szerint a csaj a srác ikertesójával volt inkább, de akkor miért láttam őket együtt a városban? Barátok? Vagy ismerős? Rokonság? Szerintetek a barátnője? Ha igen, akkor miért küldte nekem a jeleket? Kérlek segítsetek össze vagyok zavarodva
2021. jan. 8. 17:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kézenfogva, ölelgetve, puszilkodás kōzben láttad öket, akkor ne idegeskedj. Ha már ezek közül látod valamelyiket, akkor lehet azt mondani, hogy a barátnöje. Valõszínüleg rokona, vagy barátja. 😊
2021. jan. 8. 19:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy fiúnak nem lehetnek lány barátai?

Ráadásul ha valóban az ikertesójának a barátnője, akkor szerintem tök fontos (főleg az ikertesójának) hogy jóba legyenek, hiszen mégiscsak családtag, ráadásul az ikrek nagyon közeli kapcsolatban szoktak egymással lenni. Szerintem aggodalomra semmi ok :)

2021. jan. 8. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!