Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy kérdezzem meg a lányt?
Kicsit nehéz, ha nem tudhatjuk a konkrét kérdést :D
Szerintem nem mindegy milyen témában, miről, mi kapcsán van szó. Van amikor jobb a lehető legegyenesebben kérdezni, máskor meg picit burkoltabban, helyzete válogatja.
Lány vagyok én is :D
Ez tényleg azon múlik, hogy miről van szó. Ha valami olyan, lehet megbántod vele, ha másmilyen, lehet örülni fog, lehet meglepődik, ezt látatlanban senki nem fogja megjósolni neked.
Ez meg egy noname oldal, szóval senki nem tudja, hogy te vagy az, aki ezt és ezt kérdezi ezzel meg emezzel kapcsolatban :)
Meg amúgy is, te ismered a lányt, valamennyire már biztosan be tudod határolni, hogy milyen téma hogyan érinti
Ha el árulnád a kérdésed,talán még segíteni is tudnánk :D
Minden lány más,másképp reagálunk dolgokra.
Szia!
Én lány vagyok,ráadásul abból a fajtából aki mindent kombinál,túlbonyolít:D
Szóval tudom mitől félsz, de ha fontos a dolog vagy érdekel,úgyis megkérdezed majd,szóval hajrá, ne húzd az időt:) a többi meg rajta múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!