Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok hogy kérdezzem meg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy kérdezzem meg a lányt?

Figyelt kérdés
Lenne a lányhoz egy kérdésem,(feltételezésem)de az lehet hogy nagy lavinát indít majd hogyha csak úgy rákérdezek. Nem olyan hogy járna-e velem meg ilyesmik. Kérdezzem meg simán? Aztán lesz valami:D Vagy próbáljam másképp?
2021. jan. 7. 23:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit nehéz, ha nem tudhatjuk a konkrét kérdést :D

Szerintem nem mindegy milyen témában, miről, mi kapcsán van szó. Van amikor jobb a lehető legegyenesebben kérdezni, máskor meg picit burkoltabban, helyzete válogatja.

2021. jan. 7. 23:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdéses mert nem tudom hogy mit csinálok, mert ha csak megkérdezem és mondd rá egy igent vagy nemet akkor oké. De hát ugye lány...:D
2021. jan. 8. 00:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok én is :D

Ez tényleg azon múlik, hogy miről van szó. Ha valami olyan, lehet megbántod vele, ha másmilyen, lehet örülni fog, lehet meglepődik, ezt látatlanban senki nem fogja megjósolni neked.

Ez meg egy noname oldal, szóval senki nem tudja, hogy te vagy az, aki ezt és ezt kérdezi ezzel meg emezzel kapcsolatban :)

Meg amúgy is, te ismered a lányt, valamennyire már biztosan be tudod határolni, hogy milyen téma hogyan érinti

2021. jan. 8. 00:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Első voltam amúgy
2021. jan. 8. 00:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy lány vagy, majd ha beszélünk rákérdezek. De nem most:D
2021. jan. 8. 00:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha el árulnád a kérdésed,talán még segíteni is tudnánk :D

Minden lány más,másképp reagálunk dolgokra.

2021. jan. 8. 00:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért hallgatok magamra:D
2021. jan. 8. 00:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek is tetted fel a kérdést?
2021. jan. 8. 07:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Első válaszért. "Szerintem nem mindegy milyen témában, miről, mi kapcsán van szó. Van amikor jobb a lehető legegyenesebben kérdezni, máskor meg picit burkoltabban, helyzete válogatja." Mivel helyzettől függ, ezért eldöntöm
2021. jan. 8. 16:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én lány vagyok,ráadásul abból a fajtából aki mindent kombinál,túlbonyolít:D

Szóval tudom mitől félsz, de ha fontos a dolog vagy érdekel,úgyis megkérdezed majd,szóval hajrá, ne húzd az időt:) a többi meg rajta múlik

2021. jan. 8. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!