Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért fordulok most már ide, mert nagyon el vagyok keseredve és fogalmam sincs mi tévő legyek! A barátommal több mint másfél éve vagyunk együtt. Ő sokszor hibázott a kapcsolat alatt, sokszor hazudott nekem. Más lányoknak írt privátabb dolgokat amit nem illene, főleg ha kapcsolatban van. Ezt először úgy tudtam meg, hogy az egyik lány rám írt és elküldte screenshotba. Akkor volt hogy előszőr kért egy esélyt tőlem és hogy többet nem fogja meg tenni. Ahogy telt az idő többször előfordult hogy megint hazudott ilyen téren, de én mindig meg bocsáltottam neki, mert reménykedtem. Azóta már többször volt hogy szakíunk, de aztán nem így lett. Viszont most ő hozta fel a szakítást, hogy én változtassak, mert elege van a féltékenységemből. Ami őszíntén bevallva abból fakadt, hogy félek , újra hazudik nekem. Én meg kértem, hogy ne. Szerintetek mit tegyek? Nekem kéne ezt a lépést meg tenni, és nem reménykedni tovább? Nagyon félek, mi lenne ha elveszíteném. Normális válaszokat szeretnék kérni, Köszönöm!

2021. jan. 7. 16:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem ebben teljesen igazad van.

Csak tényleg bennem van ez , hogy félek, mi lenne utánna.

2021. jan. 7. 17:49
 12/20 terminator9000 ***** válasza:
100%

Jajj volt egy ilyen ismerősöm...volt a barátnőmnek irogatott, neki is sok esze volt me egyből megmutatta nekem, utana má en irogattam vele barátnőm telóján xD még a seggemet is elküldtem arc nélkül és irta hogy milyen jó xDD

Aztán irtam neki hogy kapja be

Vissza a kérdésre, ja nemvagy fontos neki

2021. jan. 7. 18:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb lesz az életed nélküle. Lehetőséged lesz találkozni egy olyan sráccal, aki megbecsül és szeret téged.

A mostanit engedd el, mert az alapján, amit leírtál, csak kínlódás a kapcsolat. Biztosan ragaszkodsz hozzá, és először furcsa lesz nélküle, de később negnyugszol és boldogabb leszel.

2021. jan. 7. 19:07
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Lehet igazad van.

Tudom nehéz lesz, de valahogy rá kell majd vegyem magam erre.

2021. jan. 7. 19:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Patkány. Persze, még TE kérjél bocsánatot meg NEKI van elege a TE “féltékenységedből” meg egyáltalán bármiből is, miközben ő hazudozott orrba-szájba. Ne vicceljünk már. Lépj ki, ne hagyd magad megalázni. Lefogadom, hogy azért állt most ezzel elő, mert arra számít, hogy úgyse mersz szakítani, hanem zokogva bocsánatot kérsz. Hàt lepd meg.
2021. jan. 7. 20:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem találj olyat aki téged szeret és nem sunyiskodik mert lesz olyan. Akkor nem fogsz félni :) majd ha kilépsz érzed hogy mennyire nem volt jó.
2021. jan. 9. 17:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Rövidtávon rossz érzés a szakítás de 1-2 hónap és túlteszed magad. hajrá
2021. jan. 12. 15:18
 18/20 Fsms válasza:

Amit leírtál az alapján az elengedés , szakítás a megoldás, lépj tovább meg fogod találni a párodat, ne félj.

P.s. Gondolj arra, hogy ilyen feltételek mellett tud működni egy kapcsolat?! Szerintem nem.

2021. jan. 19. 15:46
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen már tényleg látom hogy szakítanom kéne. De hogyan tegyem meg? Hogy legyek rá képes? :'( már a gondolattól is egyből a sírás jön rám
2021. jan. 19. 22:30
 20/20 anonim válasza:
Azóta mi a helyzet?
2022. júl. 5. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!