Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha így döntött akkor van még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így döntött akkor van még esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel beszélgetek, találkoztunk is már. Másik városban lakik. Egyébként a találkozó az ilyen baráti volt, nem randi. De találkozott ugyan így egy velem egykorú fiúval is. És kiderült hogy a másik fiúval egy helyre fognak menni egyetemre, van így még esélyem? Mert a fiú az ott lesz vele szinte mindig én meg ugye másik városban lakom.
2021. jan. 2. 01:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Személyiségfüggő. Ha azonos szinten vonzódik hozzá mint hozzád, borzalmasan csökkennek az esélyeid. Ha viszont sokkal jobb élményt nyújtasz számára, simán van esélyed.
2021. jan. 2. 01:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen ettől "félek" én is... Mert szerintem mi vagyunk ketten esélyesek.

Lehet tenni valamit?

2021. jan. 2. 01:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindig lehet. A legjobb oldalad adod, az erényeidet gyakorlod, harmóniát keresel. Figyelsz rá, kifejezed az érzéseid, szereted őt, felgyorsítod a kapcsolatotok elmélyülését. Visszajelzel neki arra, amit lenyűgözőnek találsz, és hasonló dolgok, melyek két ember között növelik a szimpátiát. Ezt csináld nonstop.

A harmónia szintje a legnehezebb. Mindent úgy kell tégy, hogy közben elengeded az eredményt, nem erőltetsz semmit és magadat adod.

Ha te ügyesen rá koncentrálsz ezekre, akkor közelebb húzhatod magadhoz hamarabb, növelve az esélyeidet.

2021. jan. 2. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!