Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lányok! Mennyi idő után aludtatok a barátotokkal?23/F
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 14:24
1/17 anonim válasza:
Szia! Én lassan 2 éve vagyok együtt a barátommal és most szilveszterkor fogok nála aludni először.
2/17 anonim válasza:
Szia!
Először 1 év után aludtunk nála. Egyébként azért, mert vészhelyzet volt nálunk. Ha, akkor nem nem aludtam volna nála, akkor elhúztuk volna még az biztosan, mert a kövi alkalom fél év múlva volt.
Remélem tudtam "segíteni"!❤️
3/17 anonim válasza:
"Szia! Én lassan 2 éve vagyok együtt a barátommal és most szilveszterkor fogok nála aludni először."
Rendelet szerint otthon kell lenned. Ejnye. Törvénytisztelő polgár mi? :)
4/17 anonim válasza:
Nem kell otthon lennie. Csak lakásban.
6/17 anonim válasza:
4: De otthon kell. A bejelentett lakcímeden kell tartozkódnod. Rendeletbe benne van. Had ne keressen ki a közlönyt. Megteheted Te is.
8/17 anonim válasza:
Jól van, a sok államparaszt olyan rendeleteket hoz, aminek semmi értelme.. Kész vicc. Na meg a sok naív, aki hisz is nekik. Istenem, hova tart a világ.
Lényeg, hogy én is ott aludnék a helyébe.:)
10/17 anonim válasza:
Én kicsit kevesebb mint másfél év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!