Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ki fog hatni ez később egyéb dolgokra?
Sziasztok.. Sajnos nekem elég sokszor ki jön a herpeszem volt hogy 1 hónapban 2x 3x. 2 3 db is. A számon és már 1 hónap mire elmulik hiába kenem.. Kaptam rá gyógyszereket is de semmiség hatott és akármikor csókolóztam lánnyal ki jött.. Ez később ki fog hatni a kapcsolataimra? Mit tegyek?
Elég gázos hogy minden csók után ki fog jönni..
Amúgy a kédésre válaszolva, itt találhatsz néhány információt(ajánlott lehet több oldalon is utánanézni a témának):
Szia!
Szerintem egyáltalán nem fog kihatni a kapcsolataidra. Nekem állandóan ajak herpeszem van ilyenkor csak arcon puszilom a párom emiatt. Ő teljesen elfogadja, hogy mindig kijön. Sőt még azt is elviseli, amikor panaszkodom neki, hogy már megint herpeszem van. Ez normális bárkivel előfordulhat, a lényeg az elfogadás. Más is lehetne ebbe a szerencsétlen helyzetbe.
Kívánok minden jót!
Előre is boldog új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!